![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost un val nemaîntâlnit de ură atunci împotriva Cpf, de exemplu pe stradă voluntarii au fost atacați de fanatici progresiști, s-au tăiat corturile: https://www.activenews.ro/stiri-soci...alizate-152917 În Iași, tinerii care împart pliante sau fluturași informativi sunt agresați în mod continuu. Astfel, din informațiile culese de la fața locului, la începutul săptămânii, un tânăr voluntar a fost lovit în Iulius Mall de un oponent al Referendumului. Șansa băiatului a fost că alături de el se mai afla încă o persoană care a intervenit, astfel că agresorul s-a retras, nu înainte de a promite că se întoarce „să termine treaba”. În cartierul Nicolina din Iași s-a petrecut un incident la fel grav: un cort al voluntarilor a fost vandalizat de către persoane necunoscute. Cortul a fost tăiat și inscripționat cu cuvinte obscene. Un alt cort a fost aproape dezmembrat. În cartierul Oancea, un grup de persoane agresive i-a atacat pe voluntari, furându-le o parte dintre materialele informative. În județul Vrancea, acolo unde președinta Biroului Electoral Județean este mama unei activiste LGBT, instituția a admis o contestație a liberalului Mihai Voicu prin care acesta cerea ca bannerele pro-Referendum să fie date jos de pe raza județului, invocându-se legea 208 privind...alegerile pentru Camera Deputaților și pentru Senat! Plouă cu amenințări la adresa susținătorilor Referendumului: Sper să .... CpF acuză autoritățile că fac tot posibilul pentru boicotarea Referendumului https://www.activenews.ro/stiri-soci...dumului-152875 Valul de represiune împotriva Referendumului se manifestă, din păcate și în rândul autorităților statului. Astfel,la Brăila un echipaj de poliție a intervenit în curtea unei Biserici și a dat jos un banner, sancționându-l pe preotul paroh, a anunțat un comunicat al Coaliției pentru Familie. _________ E clar că dacă nu vom distruge progresismul la vot, va fi greu pt Biserică, greu a fost și la referendum, eu am făcut greșala să cred că e de la sine înțeles pt creștini să meargă la vot, de aceea nu prea am postat pe forum. Se pare că m-am înșelat atunci, dar nu voi mai face aceeași greșeală, nu voi lăsa ca prin absenteismul meu la vot să ajungă la putere oameni cu comportamentul celor care i-au scuipat pe voluntari și amenințat pe cei din comitetul Cpf.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 15.05.2023 at 22:59:52. |
|