Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2023, 13:11:46
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Dragul Domnului Iisus, mai putin al meu, nu se incepe cu deci. Aia e o introducere la o concluzie. Pare ca ar fi concluzia trasa de mine dar nespusa, din ceea ce am scris io, insa intrebarile si afirmatiile tale te duc printr-o logica trufase folosita de tine la concluziile tale gresite, nu ele mele, oricat ai sustine si demonstra ca deductia ta e corecta si perfecta pe baza textului meu analizat de tine in sensul ca tu ai facut doar o formalitate aratandu-mi absurditatile pe care le sustin. Absurditatile iti apartin!

Intr-un dialog serios, iti expui argumentele tale, faci o pledoarie serioasa si abea la sfarsit concluzionezi.
E un silogism cat se poate de simplu:

(1) Premiza: Exista o singura Biserica (scrie in Crez).
(2) Premiza: Aceasta Biserica este "Biserica Crestin-Ortodoxa" (afirmat de tine).
(3) Premiza: Doar acceptand trambitele ramai in crestin-ortodoxie (afirmat de tine).
(4) Premiza: Majoritatea ortodocsilor nu accepta trambitele (usor observabil).
(5) Concluzie: Din (1), (2), (3), si (4) rezulta ca majoritatea ortodocsilor nu sunt in Biserica.

Daca nu vrei sa accepti aceasta deductie elementara, trebuie sa refuzi una din premize. Acea premiza va trebui sa fie (3). Cu alte cuvinte, nu mai spune ca doar acceptand trambitele ramai in [crestin-]ortodoxie si spune ca tu ai decis pentru tine si nu mai da in Biserica Ortodoxa si ortodocsi ca-ti faci doar tie rau, mai ales cand tu insuti te impartasesti cu noi.

Citat:
Deci Biserica Domnului nu e Biserica Ortodoxa si atat ci e Biserica CRESTIN-Ortodoxa in care la loc de mare cinste stau si Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale
Delir foarte grav. Imi pare rau ca ai ajuns sa spui asa ceva.

Last edited by RappY; 06.10.2023 at 13:28:18.
Reply With Quote

Tags
comunicare, neoprotestanti

Thread Tools
Moduri de afișare