![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intr-un dialog serios, iti expui argumentele tale, faci o pledoarie serioasa si abea la sfarsit concluzionezi. Citat:
Nu am de unde sa stiu io daca majoritatea ortodocsilor sunt sau nu sunt cu adevarat ortodocsi. Iar faptul ca ei inca nu au auzit, n-au cautat, sau nu cred si in Cuvantul suflat prin Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale nu-i face mai putin ortodocsi (cu numele) insa ignoranta sau necredinta lor nu-i poate duce in sus ci in mod evident vor fi victime naive adica niste tinte mai usor de tzepuit, deci niste ortodocsi mai usor de smintit si de pierdut. Citat:
Citat:
Nu dragul domnului Iisus, mai putin al meu, nu asa stau lucrurile, ci cel rau a sters numele Domnului Christos din numele bisericii Sale ca sa induca ideea unei dreptati ortodoxe, a unei drepte credinte fara de Domnul Iisus Hristos-Cuvantul si fara Crucea pastoririi si rabdarii Sale, a sters satana din numele bisericii si din mintile oamenilor pentru ca fara numele de crestin credinciosii din ea cel rau ar fi vrut ca ei sa devina mai rai si mai salbatici, mai cruzi, mai putin iubitori si jertfelnici, mai confuzi si mai putin credinciosi Domnului, asemanandu-se ei cu viata lor cu dreptatea si ortodoxia lumii, slujind justitiei lumii, cruzimilor si silniciilor ei. Deci Biserica Domnului nu e Biserica Ortodoxa si atat ci e Biserica CRESTIN-Ortodoxa in care la loc de mare cinste stau si Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale, o biserica Apostolica crestina intemeiata de intaii chemati dintre apostoli, si o Biserica Apocaliptica in care proorociile daruite sf. Apostol si Evanghelist Ioan acum aproape 2000 de ani se implinesc de catre Cuvantul lui Dumnezeu ce se scrie in carti de aproape 70 de ani!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 06.10.2023 at 13:50:08. |
|
|