![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar sa ii transmit domnului penticostal, si ii doresc sa simta cand va intra intr-o Biserica Ortodoxa: pace si liniste. Acatistele Maicii Domnului sa le cunoasca, sa vada puterea lor (cum am simtit pe propria piele). Sa invete Spovedania si Impartasania ce rol au, si cum te fac sa te simti curatit de pacate. Pentru el ii las mesajul cum ma simt eu cand ma spovedesc si impartasesc: - spovedanie dupa un post de 2 saptamani, cand preotul iti pune mana pe cap dupa ce te-a spovedit, ceva se intampla in interior, ca si cand ar iesi ceva din tine: - sentimentul dupa spovedanie si sa te lase sa te impartasesti: pace interioara extraordinara de mare, incat nici un gand rau nu iti mai vine in cap, esti imun la orice factor extern/intern rau; - dupa Impartasanie, simti de parca vrei sa ajuti pe oricine, devii foarte bun si o liniste sufleteasca completa, aceasta liniste sufleteasca duce pe o perioada limitata de cateva zile, dar trebuie sa continui rugaciunea, ca altfel cazi in ispite si te supui lor. In alte zile deprimate ma duceam la biserica sa ma spovedesc, cum ieseam de la spovedanie, cum aveam un zvac de vointa sa lupt mai departe. M-am uitat pe celalalte subiecte ale Penticostalului Traditional, de crestini care fac pacate: fumeaza, alcool, jocuri de noroc etc, aceia sunt descrisi de biserica ca au credinta de fatarnici. Cum erau fariseii pe vremea lui Iisus, cunosc legea lui Dumnezeu dar nu o practica, ei nu sunt crestini adevarati. Pe acestia ii gasesti oriunde si la ortodoxi, si la catolici, si la orice tip de protestanti. Diavolul nu face discriminare de religie, daca esti ortodox, catolic, protestant, ateu, satanist, scientologist, cultist, etc...pe toti ii prinde. Eu recunosc ca am pacatele mele, am o cruce de a mea foarte grea pe care o duc, dar de care nu pot zice. si fiecare dintre noi avem lupte.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 15.12.2023 at 00:56:56. |
|