Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2024, 12:44:17
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
În ceea ce îi privește pe cei de la AUR care se revendică a fi naționaliști, gen Târziu, Lavric,
Claudiu Târziu a fost devotat Sfinților Închisorilor toată cariera, în anii '90 avea cenaclu cultural numit Radu Gyr. Are o carieră imensă în slujba acestui ideal, nu poate fi ignorat trecutul său și cu siguranță dă un avantaj partidului AUR în fața oricărui alt partid.

Sorin Lavric e mai imatur duhovnicește ca Târziu, dar și el are seria aia din Senat dedicată Sfinților Închisorilor care iar este uriasă pentru orice creștin corect. A fost și foarte implicat în campania pentru Mircea Vulcănescu, el fiind expert în Constantin Noica, filosoful care l-a apreciat și s-a inspirat foarte mult din Vulcănescu.

George Simion e mai imatur mental ca amândoi, dar e locomotiva care conduce AUR. Vorbește vrute și nevrute, face greșeli, dar e și cel mai tânăr dintre ei. Și oricum trebuie admis că Simion are un talent politic fenomenal și o inimă bună deci îi lipsesc foarte puține pentru ce face, nimeni nu e perfect.

Nu există niciun partid în țară care se poate compara cu ei dpdv duhovnicesc, pentru mine e ori AUR ori niciun partid ca de obicei.

Last edited by RappY; 04.01.2024 at 12:59:56.
Reply With Quote
Vechi 04.01.2024, 22:43:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Claudiu Târziu a fost devotat Sfinților Închisorilor toată cariera, în anii '90 avea cenaclu cultural numit Radu Gyr. Are o carieră imensă în slujba acestui ideal, nu poate fi ignorat trecutul său și cu siguranță dă un avantaj partidului AUR în fața oricărui alt partid.
Just, dar aici nu e doar despre Claudiu Târziu, sunt niște nume foarte bune pt europarlamentare pe lista AUR -
Avram Fițiu prof universitar cu specialitate pe agronomie, Cioloș era doar un wannabe și a fost comisar pe agricultură,
Gheorghe Piperea prof universitar studii de drept la Sorbona,
Cristi Terheș un politician călit în lupta cu impunerile U.E.,
Peter Costea specializat în drept, cu cazuri multe în care a apărat creștini amendați sau hărțuiți de autorități,
Radu Balthasiu - membru în Academia Română.
E de top european lista asta oricât căcat ar mânca Mălinache Bot, CTP, Vasile Bănescu, Adrian Papahagi sau orice ofuscat pesedist.

Trebuie să n-ai suflet să fie țara coborâtă în așa hal și să mai filosofezi despre sexul îngerilor, să nu mergi la vot sau să fragmentezi votul pe petarde electorale.

Citat:
George Simion e mai imatur mental ca amândoi, dar e locomotiva care conduce AUR. Vorbește vrute și nevrute, face greșeli, dar e și cel mai tânăr dintre ei. Și oricum trebuie admis că Simion are un talent politic fenomenal și o inimă bună deci îi lipsesc foarte puține pentru ce face, nimeni nu e perfect.

Nu există niciun partid în țară care se poate compara cu ei dpdv duhovnicesc, pentru mine e ori AUR ori niciun partid ca de obicei.
Ai zis bine despre George Simion, nu am mai văzut niciun tânăr născut în 1986, - 37 de ani, să aibă atâta energie, atâta cunoaștere în a organiza evenimente de masă.
La protestele anti-pandemice a strâns spre 15.000 de oameni, la Șoșoacă erau câteva sute, când a fost centenarul Marii Uniri a făcut o demonstrație în care a implicat mii de oameni care au mers prin toată țara și peste Prut.

Doar el și Peter Costea care a avut rețeaua neoprotestanților au strâns 100.000 de semnături pt candidatura independentă la europarlamentare.

George Simion are o ascensiune de la 1% la europarlamentare 2019, la 9% Parlamentare 2020, spre 20-25% - la europarlamentarele din 2024, fără să fie pe listă doar coalizând niște personalități.

Singurul care a mai avut ascensiunea asta a fost Traian Băsescu, doar că el beneficia de vizibilitatea de Primar General al Capitalei, care-i aducea un spor de voturi, dacă nu era Băse în turul 2 - Stolojan pierdea la scor cu Năstase.

Last edited by Iorest; 04.01.2024 at 22:46:51.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2024, 12:32:22
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
(...) La protestele anti-pandemice a strâns spre 15.000 de oameni, la Șoșoacă erau câteva sute,
Nu știu în ce realitate zici că trăiești, însă Diana Șoșoacă l-a băgat și îl bagă sub masă pe Simion la orice oră, Simion este mult sub Diana Șoșoacă inclusiv în așa-zisele sondaje ale sistemului. De aceea disperatul total Simion încearcă să paraziteze în orice chip imaginea Dianei Șoșoacă, crezînd că prin această asociere permanentă pe care o joacă în stilul lui parazitar își crește și el procentele nu doar de popularitate, ci mai ales de credibilitate; pentru că Simion stă foarte slab la credibilitate. Se știe că multă vreme mîrlanii de la AUR au răspândit prin țară cum că Diana Șoșoacă era încă în AUR, mai nou auzim că Simion dispare în Austria exact când Șoșoacă era acolo cică să o „protejeze” (auzi la el, a devenit „protector”, el, galeristul fără profesie și fără meserie, fără Dumnezeu și fără nicio valoare autentică, în afară de „alba-neagra”, singura lui „valoare” în viață...). Și mai nou, se agită pe la toate televiziunile că el ar colabora cu Diana Șoșoacă, deși n-am auzit să i se fi făcut nulității malefice, trădătorului abject vreo propunere. (Dar la ce te poți aștepta de la un „parazit”, de la o „lipitoare” ca Simion?)

Citat:
când a fost centenarul Marii Uniri a făcut o demonstrație în care a implicat mii de oameni care au mers prin toată țara și peste Prut.
Am înțeles, atunci i-au adunat unii oameni pe care să îi prostească cu unionismul, între timp se pare că a primit ordine să scoată complet unionismul din programul de guvernare și din discursul public. Deci Simion este la ordin? Lucrurile sînt mai mult decât evidente! O „nulitate parazitară” ca Simion nici nu poate fi altfel.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2024, 22:29:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu știu în ce realitate zici că trăiești, însă Diana Șoșoacă l-a băgat și îl bagă sub masă pe Simion la orice oră, Simion este mult sub Diana Șoșoacă inclusiv în așa-zisele sondaje ale sistemului.
Dovada ?
Abia se chinuie să facă filiale în unele zone, chiar se lăuda că i-a dat afară pe toți dintr-un județ și se plângea că au plecat la Călin Georgescu.

Cel mai probabil Șoșoacă nu va avea delegați în toate secțiile de vot, nu face mare scor pe diaspora, și la un moment dat lumea se va sătura de ce face, nu livrează nimic, nu are un program coerent de guvernare.

Șoșoacă are răbufniri de ură și de aceea foarte greu coagulează oameni în jurul ei, vrea să fie ea mereu prima.

Citat:
De aceea disperatul total Simion încearcă să paraziteze în orice chip imaginea Dianei Șoșoacă, crezînd că prin această asociere permanentă pe care o joacă în stilul lui parazitar își crește și el procentele nu doar de popularitate, ci mai ales de credibilitate; pentru că Simion stă foarte slab la credibilitate.
Asta e o minciună de-a ta, Șoșoacă se agață de AUR în scandaluri când sunt camerele reunite ale Parlamentului în ședință, ea s-a dus spre Simion și i-a strigat că ai fost la Papă și altele care n-aveau legătură cu subiectul - adoptarea bugetului, se vede clar că AUR protesta legat de buget și ea a deturnat discuția ca să pară că se ia Simion de ea.

Citat:
Se știe că multă vreme mîrlanii de la AUR au răspândit prin țară cum că Diana Șoșoacă era încă în AUR, mai nou auzim că Simion dispare în Austria exact când Șoșoacă era acolo cică să o „protejeze” (auzi la el, a devenit „protector”, el, galeristul fără profesie și fără meserie, fără Dumnezeu și fără nicio valoare autentică, în afară de „alba-neagra”, singura lui „valoare” în viață...). Și mai nou, se agită pe la toate televiziunile că el ar colabora cu Diana Șoșoacă, deși n-am auzit să i se fi făcut nulității malefice, trădătorului abject vreo propunere. (Dar la ce te poți aștepta de la un „parazit”, de la o „lipitoare” ca Simion?)
E fals ce zici că ar colabora, mîrlănie a fost când Șoșoacă i-a pus în umbră nunta a zis că fata aia nu vrea să se mărite cu el, că nu știe la ce se bagă și altele, majoritatea i-au urat de bine, inclusiv useriștii, doar ea o dădea în ură.

Citat:
Am înțeles, atunci i-au adunat unii oameni pe care să îi prostească cu unionismul, între timp se pare că a primit ordine să scoată complet unionismul din programul de guvernare și din discursul public. Deci Simion este la ordin? Lucrurile sînt mai mult decât evidente! O „nulitate parazitară” ca Simion nici nu poate fi altfel.
Și cum poți să faci programul de guvernare asupra altor teritorii pe care nu guvernezi, cine mai bagă în programul de guvernare unirea cu alte teritorii dintre partidele din România ?
Vechi 11.01.2024, 14:41:29
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta e o minciună de-a ta, Șoșoacă se agață de AUR (...)
Șoșoacă are tot dreptul să critice „AURul” lui Simion; ceea ce face însă Simion este activitate de „parazitare”. Un exemplu recent, pe lângă ticăloșia incalificabilă de a tăvăli în noroiul lui, „noroi de aur” evident, imaginea papei de la Roma, lucru care probabil va face probleme României ca țară din cauza acestui măscărici sinistru, deci un alt exemplu este că, avînd în vedere că în urmă cu ceva vreme Diana Șoșoacă a avut o emisiune la un post tv în care era alături de soțul dumneaei, ce să vezi că recent „parazitul” Simion a apărut într-o emisiune la un alt post tv alături de Ilincuța, evident într-un format „întîmplător” asemenea cu emisiunea Dianei Șoșoacă. Simion este un impostor total, da capo al fine!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2024, 23:15:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Șoșoacă are tot dreptul să critice „AURul” lui Simion; ceea ce face însă Simion este activitate de „parazitare”
Șoșoacă nu exista fără AUR (ca personaj public cu notorietate mă refer), nici ea nici Rodica Boancă care a turnat AUR pt spitalul mobil inspirat din spitalele făcute de Patriarhia Română în campania sănătate pt sate.

Șoșoacă a parazitat imaginea mănăstirii Frăsinei, cu circul incalificabil făcut acolo cu Singurov un preot demisionar din BOR cu probleme, chiar părintele Ioanichie nu e de acord să i se folosească numele în scandaluri.

Citat:
Un exemplu recent, pe lângă ticăloșia incalificabilă de a tăvăli în noroiul lui, „noroi de aur” evident, imaginea papei de la Roma, lucru care probabil va face probleme României ca țară din cauza acestui măscărici sinistru, deci un alt exemplu este că, avînd în vedere că în urmă cu ceva vreme Diana Șoșoacă a avut o emisiune la un post tv în care era alături de soțul dumneaei, ce să vezi că recent „parazitul” Simion a apărut într-o emisiune la un alt post tv alături de Ilincuța, evident într-un format „întîmplător” asemenea cu emisiunea Dianei Șoșoacă. Simion este un impostor total, da capo al fine!
Tu cred că ești imbecil prin vocație, Simion apare pe site-ul Vatican Media, nu e nicio rușine pt Vatican să se asocieze cu el, e chiar un semnal puternic pt conservatorismul catolic să susțină AUR la următoarele alegeri, poze cu Simion

https://photo.vaticanmedia.va/it/892...e.html?page=11

Uite cum a stat adevărul despre întâlnirea George Simion cu Papa, nu versiunea concepută pt retardați a lui Bot:

Adevărul despre întâlnirea lui George Simion cu Papa Francisc.

Eugen Terteleac a detaliat pentru Economedia că, în calitate de co-organizator, el a stabilit lista delegației din România. El l-a invitat pe președintele AUR, George Simion, împreună cu un parlamentar PSD. Acest lucru s-a întâmplat deoarece ambii politicieni au sprijinit o inițiativă a asociației.

„Lista cu delegația din România am stabilit-o eu în calitate de co-organizator. Am ales anul acesta și doi politicieni care să participe în calitate de persoană fizică: un parlamentar de la PSD, Alfred Mihai, și pe George Simion. I-am ales datorită faptului că au fost sensibili și atenți asupra unui proiect pe care l-am lansat în urmă cu câteva săptămâni, ROUNIT,pentru repatrierea românilor din străinătate.

Au fost singurii politicieni care și-au demonstrat sprijinul. L-am invitat și pe Marcel Ciolacu, care nu a venit în cele din urmă. George Simion mi-a confirmat cu rezervă că participă întrucât avea agendă plină, cu întâlniri cu președintele italian Georgia Meloni și alte întâlniri politice. A reușit să vină.

Eu i-am invitat ca persoane fizice, nu ca politicieni. Nu a fost o întâlnire oficială, nu a fost o întâlnire de stat. A fost o întâlnire privată cu organizații, asociații, sponsori și simpatizanți ai asociației”, a declarat Eugen Terteleac, pentru Economedia.

Terteleac a subliniat că George Simion nu a efectuat nicio plată pentru întâlnirea cu Papa Francisc.
Vechi 05.01.2024, 14:42:38
Senior Member

Implicit

Citat:
În ce îl privește pe Târziu, aș vrea să spun că revista „Rost” pe care o edita, la care el era director, era în marea majoritate scrisă de alții, nu de el; avea și el niște editoriale sau articolașe, însă marea parte a conținutului, a articolelor nu îi aparținea. Asta nu înseamnă că n-a avut merite, însă opinia mea este că el a încercat să își supraevalueze aceste merite. (Am și acum numere ale revistei respective, din 2006, știu ce vorbesc.)

Iar în acest context, acest trecut al lui constituie o CIRCUMSTANȚĂ AGRAVANTĂ referitor la tăcerea care se transformă practic în complicitate la trădarea morală și politică a „parazitului” Simion.

Citat:
A vota AUR și / sau Simion este echivalent cu un act de trădare de țară, de credință și de nație, trădare morală și politică așa cum am mai menționat, o spun cu toată răspunderea! Faptele lui Streza de a îi face imagine acestui nemernic trădător sînt de o extremă gravitate!

Last edited by David_1859; 05.01.2024 at 14:50:06.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2024, 15:04:47
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În ce îl privește pe Târziu, aș vrea să spun că revista „Rost” pe care o edita, la care el era director, era în marea majoritate scrisă de alții, nu de el; avea și el niște editoriale sau articolașe, însă marea parte a conținutului, a articolelor nu îi aparținea. Asta nu înseamnă că n-a avut merite, însă opinia mea este că el a încercat să își supraevalueze aceste merite. (Am și acum numere ale revistei respective, din 2006, știu ce vorbesc.)
Târziu are carieră jurnalistică bogată, găsești și pe blogul lui vechi destule articole.

https://c-tarziu.blogspot.com/search/label/anticomunism
https://c-tarziu.blogspot.com/search...ea%20legionara
https://claudiutarziu.ro/despre-mine/curriculum-vitae/
Edit: Și articolele lui de pe Rost Online: https://www.rostonline.ro/author/claudiu-tarziu/

Citat:
A vota AUR și / sau Simion este echivalent cu un act de trădare de țară, de credință și de nație, trădare morală și politică așa cum am mai menționat, o spun cu toată răspunderea!
Iar ești amuzant, chiar m-ai făcut să râd.

Last edited by RappY; 08.01.2024 at 13:18:16.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2024, 14:06:45
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar ești amuzant, chiar m-ai făcut să râd.
Nu mă mir; am remarcat că ai anumite probleme serioase de înțelegere a realității și de raportare la ea. Numai pe prima pagină a acestei discuții ai mai comis-o o dată:

Citat:
E hai, mai decredibilizat ca tine nu are cum sa fie. Fiecare om cu pacatele lui.
Nu am reținut de când pretinzi mata că ai cunoaște „păcatele” mele și „gravitatea” lor, însă „signore” Simion, după cum s-a prezentat singur la recenta parazitare a imaginii papei de la Roma, s-a băgat singur în „groapa de gunoi, de excremente”, s-a băgat până peste cap și într-o lume normală acest măscărici sinistru nu ar mai avea cum să iasă de acolo „basma curată”, cel puțin nu în fața românilor. Bine, el de fapt nici măcar nu mai are cum să iasă, darămite să iasă „basma curată”; singura lui șansă să mai repare ceva ar fi să dispară de îndată din politică pentru totdeauna, altfel fiecare zi care trece nu face decât să îi agraveze permanent situația, și bineînțeles și pe a complicilor lui de diverse grade.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2024, 14:34:15
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de RappY
E hai, mai decredibilizat ca tine nu are cum sa fie. Fiecare om cu pacatele lui.
Nu am reținut de când pretinzi mata că ai cunoaște „păcatele” mele și „gravitatea” lor
Nu le cunosc dragă, unde am zis că le știu? Am zis că fiecare om are păcatele sale de care trebuie să-și poarte de grijă, și tu și Simion. Păcatele tale sunt treaba ta și a duhovnciului tău dar adevărul e că nimeni nu știe dacă tu măcar ești ortodox. Ți s-a mai zis dar tu ai misiunea ta obsesivă, 90% din posturi sunt despre aceiași 3 oameni și 100% sunt despre politică.

Citat:
(În ceea ce îl privește pe Simion, sper totuși că după rezultate, nu va ajunge într-o situație similară cu a tatălui său alcoolist.)
Acum te iei și de familia lui, nu vezi că nimeni nu mușcă?

Thread Tools
Moduri de afișare