Citat:
În prealabil postat de Iorest
Diana Șoșoacă nu cred că are simpatii legionare, erau câțiva din lumea simpatizanților legionari care s-au fotografiat cu ea, dar ea fiind persoană publică nu stie întodeauna cine o solicită la poze.
La Diana e alta problema: VIDEO | Mirel Palada: Cel mai bun prieten al lui Marcel Ciolacu, al PSD Èi al SecurităÈii este âcivilaâ de ÈoÈoacă
https://r3media.ro/mirel-palada-dian...sd-securitate/
Sociologul Mirel Palada spune că peisajul politic românesc va fi împărÈit în trei părÈi aproximativ egale, în vara lui 2024.
Partidul AUR ar putea să aibă mai mult, dar formaÈiunea Dianei ÈoÈoacă absoarbe 4-5% din voturile suveraniÈtilor Èi astfel dă o mână de ajutor lui Marcel Ciolacu Èi PSD.
Într-o intervenÈie la Bună Ziua IaÈi, Palada afirmă că partidul Dianei ÈoÈoacă este un âexperiment pus la cale de băieÈi deÈtepÈiâ.
âDiana ÈoÈoacă nu are organizare, e posibil să nu intre-n Parlament, dar mănâncă din voturile suveraniÈtilor. SuveraniÈtii, în loc să ia 27-28%âŠÈi-a făcut treaba? A luat 5 din 27? E a cincea parte.
Cum a fost experimentul âPro Româniaâ, creat ca să taie din nasul PSD la tura anterioară de alegeri. Dacă adunai PSD-ul 23%, cu Pro România 6%, îÈi ieÈea 29-30%.
Deci cât a luat Pro România din PSD? Deci tot a cincea parte, exact cât ia acum ÈoÈoacă de la AUR. Astea sunt niÈte experimente, puse la cale de niÈte băieÈi deÈtepÈi â nu spun mai mult â Èi care au o anumită eficienÈă.
O să avem un peisaj electoral foarte îmbâcsit, foarte precar, în iunie 2024, pentru că vom avea trei partide foarte apropiate: un PSD pe la 27%, vom avea un AUR pe la 23-24, dacă n-ar fi ÈoÈoacă ar fi parte-n parte cu PSD-ul.
|
Eu cred ca legionarii nu mai exista, cum erau inainte. Dar am intalnit pe internet cativa simpatizanti, chiar pe TikTok am dat de un cont numit "Lupul Dacic" . Postau lucruri despre istoria dacilor, istoria limbii romane, si etc.
De exemplu intr-o postare spuneau ca limba romana a dat nastere limbii latine, si nu invers.
Si faza la care m-am referit, in partea cealalta, au facut o postare prin care au sustinut ca Romania sa fie pe primul loc, iar Dumnezeu pe locul 2. Mai pun si intrebari, "cu ce te ajuta Dumnezeu? "
Urata scena politica din Romania. Nu stiu ce va fi la voturi, mai vedem.
Late Edit: Nu zic, ba sa nu iubesti tara. E bine sa iubesti tara unde ai locuit, traditiile, sa fii patriot. Dar de la patriot la nationalism....e total altceva.