Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Dar aici sunt absolut de acord cu tine si cu diaconii despre care vorbesti: bineinteles ca in ziua de post nu faci sex cu nevasta.
Singurul subiect cu care nu am fost de acord este unul care mai circula prin anumite cercuri, cum ca relatiile sexuale sunt murdare si pacatoase oricand.
|
Sunt cercuri inalte, unde locuieste Duhul Sfant, de unde a coborat Iisus si unde nu apar nici ganduri despre relatii trupesti.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
NU. Relatiile sexuale sunt pacatoase in afara cadrului stabilit de Dumnezeu, respectiv in afara casatoriei. In casatorie ele sunt curate si bineplacute lui Dumnezeu. Asa ne-a faurit si a stabilit Creatorul.
|
Asa a facut si stabilit Creatorul lumea animala in care nu este casatorie, deasupra careia Adam si Eva n-au reusit sa se ridice.
Casatoria a fost inventata si bagata pe gat lui Hristos aici pe pamant pentru ca oamenii sa aiba un "alibi" pentru desfranarea lor.
Cina are loc in ceruri, insa omul nu se uita la ceruri, el se uita "orizontal", in jurul lui.
17. Și a trimis la ceasul cinei pe sluga sa ca să spună celor chemați: Veniți, că iată toate sunt gata.
20. Al treilea a zis: Femeie mi-am luat și de aceea nu pot veni.(Lc14,17.20)