Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2024, 20:48:47
crincrin crincrin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2016
Implicit

Diana Șoșoacă s-a dat din nou în spectacol, de data asta la Brăila, într-un dialog cu un revoluționar care i-a reproșat senatoarei relațiile aproapiete cu Rusia. În stitlul caracteristic, Șoșoacă a recurs la jigniri, lăudându-se cu „tupeul” ei și cu prietenia cu Ambasada Rusiei în România.

Revoluționar: Eu nu am luptat la Revoluție ca să vii tu cu comuniștii tăi aici, în Brăila. Ai înțeles?

Diana Șoșoacă: Sunteți mai comuniști decât ăștia. Tu să pleci! La ce ți-a folosit că ai luptat la Revoluție?

Revoluționar: De ce vii cu rușii tăi aici?

Diana Șoșoacă: Nu vin cu rușii mei, eu vin cu românii mei, mă!

Revoluționar: Oamenii din piața asta (unde se afla Șoșoacă, la Brăila – n.r.) sunt oameni muncitori. Nu veniți voi să vă faceți voturi pe spatele lor. Tu ai gura mare și atât.

Diana Șoșoacă: PSD-istule!

Revoluționar: Nu sunt PSD-ist! Ce cauți la Ambasada Rusiei?

Diana Șoșoacă: E treaba mea, mă! Bravo mie că m-am dus!

Revoluționar: Pe bunicii noștri i-au omorât rușii și vii tu să ne aduci iar rușii?

Diana Șoșoacă: Bravo mie că eu am tupeu! Tu n-ai tupeu! Ești vaccinat? Du-te, bă, de aici! Du-te la reanimare!

https://www.mediaquality.ro/video-so...0NBVNXwFWiQD2c
39. Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.
40. În aceste două porunci se cuprind toată Legea și proorocii. (Sfânta Evanghelie după Matei, cap. 22)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare