![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Diana Șoșoacă s-a dat din nou în spectacol, de data asta la Brăila, într-un dialog cu un revoluționar care i-a reproșat senatoarei relațiile aproapiete cu Rusia. În stitlul caracteristic, Șoșoacă a recurs la jigniri, lăudându-se cu „tupeul” ei și cu prietenia cu Ambasada Rusiei în România.
Revoluționar: Eu nu am luptat la Revoluție ca să vii tu cu comuniștii tăi aici, în Brăila. Ai înțeles? Diana Șoșoacă: Sunteți mai comuniști decât ăștia. Tu să pleci! La ce ți-a folosit că ai luptat la Revoluție? Revoluționar: De ce vii cu rușii tăi aici? Diana Șoșoacă: Nu vin cu rușii mei, eu vin cu românii mei, mă! Revoluționar: Oamenii din piața asta (unde se afla Șoșoacă, la Brăila – n.r.) sunt oameni muncitori. Nu veniți voi să vă faceți voturi pe spatele lor. Tu ai gura mare și atât. Diana Șoșoacă: PSD-istule! Revoluționar: Nu sunt PSD-ist! Ce cauți la Ambasada Rusiei? Diana Șoșoacă: E treaba mea, mă! Bravo mie că m-am dus! Revoluționar: Pe bunicii noștri i-au omorât rușii și vii tu să ne aduci iar rușii? Diana Șoșoacă: Bravo mie că eu am tupeu! Tu n-ai tupeu! Ești vaccinat? Du-te, bă, de aici! Du-te la reanimare! https://www.mediaquality.ro/video-so...0NBVNXwFWiQD2c
36. Învățătorule, care poruncă este mai mare în Lege? 37. El i-a răspuns: Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău. 38. Aceasta este marea și întâia poruncă. 39. Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. 40. În aceste două porunci se cuprind toată Legea și proorocii. (Sfânta Evanghelie după Matei, cap. 22) |
|