![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Grozaviile pe care le scrii sunt urmarea faptului că te hranesti cu otrăvuri legionare criminale. Nu au nimic de-a face cu crestinismul. Daca pui asa problema, orice om are o hiba si nu-i aproapele tau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am văzut ce spunea Emir Kusturica regizorul de origine sârbă născut în Bosnia al filmului comedie Pisică Albă-Pisică Neagră, când a revenit cu botez la ortodoxie, că bosniecii au fost torturați în evul mediu de către turci să treacă la islam și așa s-a ajuns la acele procente. Eu spuneam de o modalitate de a șmecheri pe care am văzut-o la unii dintre ei, legat de accesare de ajutoare, legat de a fugi de munca grea, de a profita de orice are creștinul și de a-l înșela pt că religia superioară în mintea lor le dă dreptul să fie șmecheri în interacțiunea cu oameni de alte religii. Citat:
Orice om are o hibă, dar nu orice om încearcă să profite, să te șmecherească, să se strecoare în căminul tău ca să-l distrugă din interior sau să-i schimbe compoziția. Nu prea vezi, în Europa, femei din zonele îndepărtate musulmane, deși acelea sunt cele mai vulnerabile ci vezi bărbați în putere, capabili să muncească și să întrețină o familie care se țin după femei pe aici, dar lasă acasă cine știe câte guri de hrănit. E o forță de invazie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si la romanii ortodocsi sau penticostali. Citat:
Cu cati musulmani ai interactionat pana acum? Zeci, sute? Citat:
Dar biserica are alt mandat: trebuie sa arate dragoste, compasiune fata de cei vulnerabili, sa arate ca este gata sa ajute aproapele. Pentru ca da, aproapele este si musulmanul. Citat:
Iar fata de cei diferiti de tine "nu trebuie sa ai niciun dram de mila" |
|