Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2024, 09:50:51
Argesean123 Argesean123 is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2024
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Sunt de 100 de ori mai multi ortodocsi care desfraneaza cu romance si le spurca viata si le strica casele dar rasismul din voi va mananca
Asta e valabil pentru orice tara si popor din lumea asta. Nu vad logica ta.
Apoi vorbesti de rasism, dar aia pare o acuzatie tipica venita din partea unui musulman. De fapt nici nu m-ar mira sa existe astfel de indivizi care se dau crestini sub acoperire in spatele tastaturii.

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
sunt si milioane de musulmani care s-au convertit sincer si il iubesc si-L urmeaza pe Hristos. Deci vorbim despre milioane de musulmani convertiți. Asta spun statisticile.
Care statistici? Cred ca nici tu nu crezi minciuna asta.
Pana la urma care e scopul tau pe forumul asta ortodox. Tu esti penticostal, acum convertit aparatorul musulmanilor. Alta treaba nu ai in afara de a dezbina atasamentul dogmatic al crestinului ortodox fata de biserica mama? Cred ca ne descurcam noi singuri intre noi si ne acuzam de erezii cu treaba asta. Nu e nevoie de serviciile tale. Ai avut atatea postari pe forumul asta pana acum, chiar nu poti percepe pana la urma la cine slujesti prin actiunile tale?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare