![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi vorbesti de rasism, dar aia pare o acuzatie tipica venita din partea unui musulman. De fapt nici nu m-ar mira sa existe astfel de indivizi care se dau crestini sub acoperire in spatele tastaturii. Citat:
Pana la urma care e scopul tau pe forumul asta ortodox. Tu esti penticostal, acum convertit aparatorul musulmanilor. Alta treaba nu ai in afara de a dezbina atasamentul dogmatic al crestinului ortodox fata de biserica mama? Cred ca ne descurcam noi singuri intre noi si ne acuzam de erezii cu treaba asta. Nu e nevoie de serviciile tale. Ai avut atatea postari pe forumul asta pana acum, chiar nu poti percepe pana la urma la cine slujesti prin actiunile tale?
13. Dar având același duh al credinței, - după cum este scris(in psalmi): "Crezut-am, pentru aceea am și grăit", - și noi credem: pentru aceea și grăim, 14. Știind că Cel ce a înviat pe Domnul Iisus ne va învia și pe noi cu Iisus și ne va înfățișa împreună cu voi. (Epistola 2 către Corinteni Cap 4) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti sa acuzi musulmanul pentru lucruri pe care le face si ortodoxul. Nu stii, nu te pricepi dar nici nu vrei sa inveti, se pare. Doar in Iran s-au convertit aproape un milion de musulmani. Iar trendul este pe crestere exponentiala. Agentiile lor de stiri confirma ca sunt milioane de musulmani care se convertesc. Pentru motive lesne de inteles de cunoscatori, nu pot exista statistici exacte dar eu sunt sigur ca in ultimii 15 ani au venit la Hristos, prin vise, vindecari si alte lucrari supranaturale, milioane de musulmani. https://www.alianta-familiilor.ro/mu...la-crestinism/ https://virtueonline.org/6-million-m...lam-every-year Citat:
Mie mi-au facut mult rau unii dintre ei. Dar intrebarea ta era daca musulmanul este aproapele nostru. Raspunsul este DA, fara indoiala. Eu sunt pe forumul asta din 2010 si am mii de postari si vii tu, un nimenea-n drum inscris in urma cu o luna de zile, sa-mi pui mie intrebari ce caut aici. Dar putina decenta si simt al masurii nu crezi ca ar trebui sa manifesti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primul link este un site de propaganda ultracrestina, nu cred ca are relevanta. alianta familiilor haha, rad si muslamii. culmea in el chiar scrie realitatea ca europa va fi predominant musulmana in urmatoarea perioada in linkul 2 ai dat un articol nedocumentat care prezinta o aspiratie de-a unui site ortodox anglican de acum 20 de ani ma. ei fac mentiune la alt articol de pe aljazeera din data de /2000/12/12-12-6.htm incredibil, in ce an suntem noi? Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Iranul este o tara aproape integral musulmana condusa strict de lege musulmana. A spune ca se convertesc milioane acolo e ca si cum ai zice ca in arabia saudita crestinismul e in crestere. E de tot rasul Pana acum ai venit cu zero dovezi si statistici reale daca cercetezi putin, vei afla realitatea din teren, ca este fix invers, milioane de crestini se convertesc la islam, din motive de casatorie. muslamii africani au invadat europa, nu se converteste niciodata africa la crestinism. sunt mici exceptii si sate fara dumnezeu in care s-au dus preoti de-ai nostri sa-i increstineze. sunt extrem de rare cazuri cand apare in presa cate UN musulman convertit pentru ca a avut un vis sau vreun delir mistic nu mai inverti informatiile satana ce esti! asta e semn mare de sanatate mintala. sa-l pui la CV
13. Dar având același duh al credinței, - după cum este scris(in psalmi): "Crezut-am, pentru aceea am și grăit", - și noi credem: pentru aceea și grăim, 14. Știind că Cel ce a înviat pe Domnul Iisus ne va învia și pe noi cu Iisus și ne va înfățișa împreună cu voi. (Epistola 2 către Corinteni Cap 4) |
|
|||
|
|||
![]()
https://adevarul.ro/stiri-externe/eu...u-2346309.html
"Orașul Frankfurt Èi-a aprins luminile festive cu ocazia Ramadanului" "Orașul Frankfurt, care este centrul financiar al Germaniei, are peste 750.000 de locuitori, dintre care circa 100.000 sunt musulmani." Last edited by ALARIC; 12.03.2024 at 12:16:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar numărul lor va crește. |
|
|||
|
|||
![]()
In urma cu un an poate doi am aflat de la stiri ca jumatate din populatia Londrei nu are nici o treaba din punct de vedere etnic cu Shakespeare. Marile metropole din Europa Occidentala au devenit un amestec etnic, cultural, religios, etc. Cred ca cea mai mare pedeapsa pentru Hitler ar fi sa fie inviat si pus sa se plimbe de exemplu prin Hamburg.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar într-o Europa post-crestina, în care liderii politici vor să-L indeparteze pe Dumnezeu din viata publica și fac compromisuri și ofera favoruri imigrantilor si religiilor lor, lucrurile vor merge prost. Biserica, la randul ei, e tot mai slabă și nu mai are dragostea si zelul evanghelizator pe care le-a avut cândva. Uita-te doar mai sus, colegii nostri sunt aproape convinsi că musumanii nu pot fi considerati "aproapele nostru" și că nu pot fi convertiți. Asta e nivelul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu razi. Nimeni nu a sugerat ca Iranul nu este o tara musulmana si nu este condusa de legea musulmana. Eu incercam sa-ti spun ceea ce stiu toti oamenii informati: in Iran sunt multi musulmani care se convertesc la crestinism. Uite ce spune https://doxologia.ro/iran-exista-cel...00-de-crestini Dacă acum 40 de ani existau doar 200 de creștini cu origini musulmane, numărul lor astăzi este de 450.000.Si Doxologia este sait extremist? Citat:
2. Fals Semn mare de sanatate mintala e sa fii membru intr-o comunitate de o luna de zile si sa-l intrebi ce cauta acolo pe unul care e de zece ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba baiatule opreste-te. Esti un mincinos. Si indiferent care crede doxologia ca e realitatea, si aia sunt in intuneric la fel ca tine spera ca poate prospera crestinismul intr-o tara cu 0.1% crestini. sa-ti dau eu niste statistici oficiale? "In 2023, the country was scored zero out of 4 for religious freedom.[65] In the same year, it was ranked as the 8th most difficult place in the world to be a Christian" https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Iran https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Iran Iran are o populatie de 88 milioane Shia Islam (94.1%) Sunni Islam (5.3%) Other/Unspecifed (0.6%) "currently, there are at least 600 churches and 100,000â150,000 Christians in Iran" ba alta tara musulmana n-ai stiut ma sa dai exemplu? Asta e una din cele mai extremiste tari care a persecutat si a ucis vesnic crestini Opreste-te! stai in bula aia a ta acolo la tine in cap, nu mai propaga minciuni, whishfull thinking si idei delirante sa citeasca altii pe internet, ca ii influentezi prost si le afectezi si sanatatea mintala la toti care stau de vorba cu tine pe forumul asta am vazut.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa demonstrezi neaparat ca esti un argesean pampalau, tamp si nesimtit! Bine? |
|