![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Așa ca idee....Voi nu sunteți capabili sa conduceți o țară.
Însă puteți fi capabili să dați jos una. Mai degrabă acesta este scopul și misiunea voastră. Pentru asta ați fost programați, susținuți, creați. Altcineva va conduce acesta țară,cu un program real și cu soluții concrete. Toate "luptele" voastră sunt doar forme de propagandă, anarhie, rebeliune, specific utilizate în atacuri asupra unui sistem care cade de la sine, însă voi doar îl ajutați să cadă mai repede.
|
|||
|
|||
|
Câteva propuneri pentru un nou partid și câteva slogane…..
POC(Partidul Onestitate Cinste) PCR(Partidul Cinstit Român) UFR(Uniți Furăm România) HAUR(Hoția Aliată Unită Română) Îți oferim posibilitatea să alegi oameni sinceri și care îți spun cu cinste și onestitate că vor să fure într-un sistem de hoție național aceasta țară. Noi credem că doar așa putem ajuta românul de rând, promovând analfabetismul funcțional,manele și droguri contrafăcute. Te-ai săturat să fure doar alții? Vrei sa ajungi și tu la Ciolan? Să nu mai muncești o zi în viața ta și să ai o funcție asigurată? Noi promovăm egalitatea de șanse și credem că fiecare merită să stea degeaba pe banii tăi,ai cetățeanului necinstit. Noi suntem singurul partid care nu te minte și îți spune adevărul în fața. Vrem să stăm degeaba pe banii tăi. Vrem să atragem investiții în țară și după care să împărțim banii între noi. Daca ne votezi îți promitem că ne aducem toate rudele în parlament și guvern iar ție îți băgăm tot neamul să ne spele wc-urile. Noi credem despre români că sunt proști și inculți așa că îi încurajăm prin ajutor social să rămână așa în continuare,contra votului bineînțeles. Vrem să te ajutam sa te simți bine în țara ta. Spune nu schimbării! Spune nu progresului!
|
|||
|
|||
|
Citat:
https://www.ziuadevest.ro/final-apot...ost-demascate/ Deci pe unde au avut acces mizeriile astea care cică erau oameni noi au distrus mai abitir ca PSD-ul, că doar ei au justiția la purtător și nu-i preia. Văd cum au distrus și la Brașov și la Bacău și la Tm și la Primăria sector 1 pe oriunde s-au instaurat și greu mai scapi de ei. Vezi că diferența între mine și tine e că eu nu am carnet de partid și nu am plătit cotizații, am votat din necesitate ca să nu te las pe tine și alții ca tine care sunt cu capul în nori numai după distracții și ocultisme să ne afectați partea de credință a societății. Tu n-ar trebui să dai nicio lecție de moralitate, de claritate politică cât timp te scalzi în ambiguitate și-ți place să băltești și ai recunoscut că din proprie inițiativă te-ai dus spre lucruri oculte și demonice.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Care e proiectul ăla real și spune tu nesimțitule cine nu a lăsat PNL-PSD-UDMR să modernizeze țara, să facă autostrăzi, spitale, școli, orașe noi de la 0 cum a făcut comunismul în 35 de ani cât au avut și au puterea aceste partide stat ? Tu realizezi că mai puțin și vor depăși nr de ani cu democrație oficială pe cei traversați de România în comunism și hoții ăștia nu sunt în stare nici măcar să întrețină infrastructura critică - fără să fie 2 războaie mondiale prin care să treacă și din care să trebuiască să se ridice. Trebuie să fii cu tupeu de borfaș să mai crezi că țin sperietorile astea nerușinate, antena 3, Bot sunt și vor fi niște expirați nu merge să preiei același tip de jurnalism și să-l dai și pe site-uri creștine.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 14:30:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Păstrează-ți demnitatea dacă totuși vrei sa dialogăm, fiindcă suntem într-un mediu virtual public.
Pot veni și eu cu replici la fel de "elegante", atacuri la persoană și proiecții/speculații cu privire la aparența, orientarea sau calitatea de membru sau susținător politic,religios etc. Dar,voi alegeți mereu aceasta variantă de a arunca chestii personale când cineva va arata că sunteți un mare ZERO,care produce mult zgomot pe fondul unui declin politic... In fine... La mulți ani! An nou fericit! Și fără supărări și ofense.Nu le luăm personal:))
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 31.12.2024 at 16:20:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oricum nu cu postarea cu care ai început threadul faci ceva, nu așa au scris istorie politică Orban, Fico, șamd, aia e la categoria populism și zgomot care nu produce nimic. Până acum văd că AUR au făcut un spital mobil care a ajuns la zeci de mii de oameni din toată țară nu doar dintr-o regiune și minim 10 case plus le-au reparat drumurile la Pechea fără să guverneze peste pib-ul de miliarde, pe când celelalte partide ? Eu nu am făcut niciodată parte din niciun partid politic și nu sunt de acord să plătesc cotizație și după să-și tragă ei și subvenție de la stat, aici iarăși e o jegoșenie, până și dacă fac 3% și nu intră în Parlament tot își iau banii, deci au resurse nelimitate în raport cu partidele noi sau oamenii din afară. Iar ca să revenim treaba cu Manifestul - o fac partidele de stânga e o acțiune tipic comunistă, suveranismul e mai mult pe centrul politic nu pe extrema dreaptă nu pe stânga veche sau nouă. Dacă zici că stânga e bună în țările Nordice acolo ești impozitat ca aici cu 40% sau mai mult din venituri ceea ce nu mi se pare normal. Sunt impozitat nu ca să se facă infrastructură ci ca să se plătească salariile unui aparat bugetar cu prea multe libere și nesimțit pe alocuri.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 19:20:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Este un curent provocat artificial, doar ca să agite niște butoaie pline de șobolani care se vor sfâșia între ei de frică,confuzie spre deliciul celor care privesc mândrii la ce pot ei să facă când dețin PUTEREA....
Voi nu înțelegeți că este împotriva firii acest curent, această mișcare,este o abominațiune politică, națională, socială, economică etc. Mai ales acum când suntem pe punctul de a deveni o civilizație mondială unită,o națiune planetară care poate deveni cosmică. Declinile actualelor sisteme politice tot EI le-au provocat artificial... Ăsta este jocul măi,ce nu înțelegeți,și credeți tot ce va aruncă. Acuma tu vi și îmi oferi niște jucători de unică folosință ca soluție? Niște actori politici de care se vor debarasa după ce au provocat circul mult dorit. Atâta actual sistem cât și actuala opoziție sunt PAPA. Sper că după ce își joacă jocul de îngheț și sperietori și tăieri și crize inventate vom avea niște soluții benefice.. Hai,la revelion toată lumea:))
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci tu nu ești capabil să prevezi, eu nu mă refer la Șoșoacă aici sau la Vadim care erau puși să submineze acest curent ci la Orban, Fico și alte țări unde aplică în interesul lor naționalismul și se dezvoltă. Citat:
Deci astea sunt adevăratele importuri, astea și curentele lgbt cu filme pe tematică băgate la muzeul țăranului român. Citat:
Vine scadența la alea și nu s-a investit nimic să se capitalizeze, nu s-a construit niciun spital, până și treaba cu izoletele nu era în Statele Unite era o afacere șmecherească de muls bani. Acum văd că sunt șanse să fie impozitată industria IT cred că ei și bugetarii speciali erau singurii privilegiați, mai ales că unora li se rupe dintr-un Tesla de 100.000 de euro de noi și votează USR. Sper să le vină mintea la cap celor care huzureau nemeritat și nemuncind mai mult decât alții buni în domeniul lor, nu se poate ca în IT să fie venituri nete în mână și de 10.000 de euro în condițiile în care în afară de soluții pt zona firmelor, nu e ca și cum nu ne-am putea trăi viața fără acest domeniu. Și nu e ca și cum toți sunt geniali sau indispensabili în domeniu. Din partea mea să scadă calitatea grafică a siteurilor, și la cât mai jos pe treaba asta că statul la calculator oricum îți absoarbe toată viața, sper să inregistreze un regres toată bula asta speculativă IT. Putem trăi și cu internet și cu aparatura la nivelul anilor 2010 și fără jocuri video și cu muzică pe winamp și atât.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 21:28:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu e vina mea sau a ta decât în măsura în care depistăm că e ceva rău și ne înverșunăm în susținerea acelui lucru. Imi cer scuze pt ieri, să privim anul care vine mai cu pragmatism, vom avea nevoie de coeziune socială ca să trecem peste obstacolele care vin.
|
|||
|
|||
|
Măi Iorest,tu ești una dintre persoanele de pe acest forum cu care îmi este drag sa dialoghez.
Și eu sunt nepoliticos uneori,acid, ironic,dur... Deasemenea "joc murdar",ca de exemplu în acest topic:)) Tu ești persoana care de fiecare dată "mă depistează", "mă citește".. Ești nemesisul meu de pe acest forum. Logic, uneori depășim anumite bariere, însă când te provoci reciproc, evoluezi.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 02.01.2025 at 00:31:15. |
|
|