![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul nici PD-l adică nici PNL nu au avut niciodată, nicio treabă cu patriotismul, deci nu ai avut lideri pro interes național care să aibă și pârghii să guverneze nu să fie aruncați la sacrificiu și compromiși de PSD-PNL care să râdă din umbră.
|
|||
|
|||
![]()
Băi da mai are cineva logică pe forumul ăsta?
Care voi? Eu nu sunt nici sistemul nici suveranist.... Eu filosofez pe ce teme vrea "pana" mea. Deci gata cu catalogările.
|
|||
|
|||
![]()
Suna la fel cu expresia:
"Aproape gravida" :)) Sau ești sau nu ești?:)
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestii banale, nu au mai venit 1 milion de români la referendumul pt Familie și era o întrebare simplă de principiu dar mulți dintre căcații ăia de banalizau familia tradițională au făcut nunți cu invitați unde aveau pretenția să li se pună darul la plic. Asta e țara de tâmpiți în care suntem, că de aia și merg lucrurile așa, calitatea umană foarte slabă chiar și la oameni cu facultate. Dacă nu ai darul discernerii duhurilor chiar și în politică adică să-l simți pe care e mai ticălos și capabil să-ți folosească votul ca să te distrugă prin delegarea pe care i-o dai - eu nu cred că ești creștin practicant că altfel te-ar fi luminat Dumnezeu ce să faci.
|
|||
|
|||
![]()
Așa ca idee....Voi nu sunteți capabili sa conduceți o țară.
Însă puteți fi capabili să dați jos una. Mai degrabă acesta este scopul și misiunea voastră. Pentru asta ați fost programați, susținuți, creați. Altcineva va conduce acesta țară,cu un program real și cu soluții concrete. Toate "luptele" voastră sunt doar forme de propagandă, anarhie, rebeliune, specific utilizate în atacuri asupra unui sistem care cade de la sine, însă voi doar îl ajutați să cadă mai repede.
|
|||
|
|||
![]()
Câteva propuneri pentru un nou partid și câteva slogane…..
POC(Partidul Onestitate Cinste) PCR(Partidul Cinstit Român) UFR(Uniți Furăm România) HAUR(Hoția Aliată Unită Română) Îți oferim posibilitatea să alegi oameni sinceri și care îți spun cu cinste și onestitate că vor să fure într-un sistem de hoție național aceasta țară. Noi credem că doar așa putem ajuta românul de rând, promovând analfabetismul funcțional,manele și droguri contrafăcute. Te-ai săturat să fure doar alții? Vrei sa ajungi și tu la Ciolan? Să nu mai muncești o zi în viața ta și să ai o funcție asigurată? Noi promovăm egalitatea de șanse și credem că fiecare merită să stea degeaba pe banii tăi,ai cetățeanului necinstit. Noi suntem singurul partid care nu te minte și îți spune adevărul în fața. Vrem să stăm degeaba pe banii tăi. Vrem să atragem investiții în țară și după care să împărțim banii între noi. Daca ne votezi îți promitem că ne aducem toate rudele în parlament și guvern iar ție îți băgăm tot neamul să ne spele wc-urile. Noi credem despre români că sunt proști și inculți așa că îi încurajăm prin ajutor social să rămână așa în continuare,contra votului bineînțeles. Vrem să te ajutam sa te simți bine în țara ta. Spune nu schimbării! Spune nu progresului!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe dulap l-am votat doar o dată în 2014 în T2, nu l-am dus eu în T2 la vremea aia Johannis spunea că decât să fiu mîrlan mai bine să pierd iar antena 3 organizaseră un platou de execuție al lui în direct. L-am votat mai mult pt că zicea Nașul că dacă vine Ponta o să folosească tele-justiția ca Băsescu să se răzbune și părea periculos atunci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.ziuadevest.ro/final-apot...ost-demascate/ Deci pe unde au avut acces mizeriile astea care cică erau oameni noi au distrus mai abitir ca PSD-ul, că doar ei au justiția la purtător și nu-i preia. Văd cum au distrus și la Brașov și la Bacău și la Tm și la Primăria sector 1 pe oriunde s-au instaurat și greu mai scapi de ei. Vezi că diferența între mine și tine e că eu nu am carnet de partid și nu am plătit cotizații, am votat din necesitate ca să nu te las pe tine și alții ca tine care sunt cu capul în nori numai după distracții și ocultisme să ne afectați partea de credință a societății. Tu n-ar trebui să dai nicio lecție de moralitate, de claritate politică cât timp te scalzi în ambiguitate și-ți place să băltești și ai recunoscut că din proprie inițiativă te-ai dus spre lucruri oculte și demonice.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e proiectul ăla real și spune tu nesimțitule cine nu a lăsat PNL-PSD-UDMR să modernizeze țara, să facă autostrăzi, spitale, școli, orașe noi de la 0 cum a făcut comunismul în 35 de ani cât au avut și au puterea aceste partide stat ? Tu realizezi că mai puțin și vor depăși nr de ani cu democrație oficială pe cei traversați de România în comunism și hoții ăștia nu sunt în stare nici măcar să întrețină infrastructura critică - fără să fie 2 războaie mondiale prin care să treacă și din care să trebuiască să se ridice. Trebuie să fii cu tupeu de borfaș să mai crezi că țin sperietorile astea nerușinate, antena 3, Bot sunt și vor fi niște expirați nu merge să preiei același tip de jurnalism și să-l dai și pe site-uri creștine.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.12.2024 at 13:30:43. |
|