![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A zis că va negocia, nu că va implementa mimetic. Citat:
C.G. nu a fost cu plandemia, capsarea șamd.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intrebare si cu asta am terminat:): Cine a putut sa se opuna situatiei sinistre pravalite peste noi intre anii '20-'22? In afara de vre-o doi presedinti africani care in urma unor "urgente medical" au mierlit-o, cine? Te ajut eu, nimeni de pe planeta! Acum cu aceasta propunere a "sponsorilor" de culegere a datelor biometrice tu nu ai invatat nimic? Chiar crezi ca daca toti sunt deocamdata tacuti malc, nu vor sari, cand li se va cere oficial? Spune-mi ca glumesti!:) Da, pentru ca atunci precum pensionarii destepti zbura sub radar, deci nici nu prezinta vre-un interes cu ce se ocupa in acea perioada. Este irelevant ce facea si ce declara.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă a propus ceva directorul Oracle, gata e literă de lege și precis C.G. o va impune. Citat:
Chiar și așa C.G. nu a susținut proiecte futuriste de tipul AI care să culeagă datele de sănătate, nu știu de ce ai relaționat linkul acela cu el, de ce-i bagi lui în cârcă capsările culegătoare de date de sănătate?