![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deocamdata oficial cu presedintele in dreapta totul este prezentat in termeni generali, foarte pompos, fara nici o alta explicatie sau dezbatere. Nimeni din auditoriu nu indrazneste sa intrebe nimic. Toate canalele, antenele samd asteapta instructiuni referitor la ce ai voie si ce nu ai voie sa intrebi. Tu realizezi treaba asta? Banuiesc ca ele vor fi date insa mai incolo sub forma de urgenta( cum doar ei stiu sa promoveze), cand intensitatea evenimentelor ce vor veni se va revarsa peste noi.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A zis că va negocia, nu că va implementa mimetic. Citat:
C.G. nu a fost cu plandemia, capsarea șamd.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare si cu asta am terminat:): Cine a putut sa se opuna situatiei sinistre pravalite peste noi intre anii '20-'22? In afara de vre-o doi presedinti africani care in urma unor "urgente medical" au mierlit-o, cine? Te ajut eu, nimeni de pe planeta! Acum cu aceasta propunere a "sponsorilor" de culegere a datelor biometrice tu nu ai invatat nimic? Chiar crezi ca daca toti sunt deocamdata tacuti malc, nu vor sari, cand li se va cere oficial? Spune-mi ca glumesti!:) Da, pentru ca atunci precum pensionarii destepti zbura sub radar, deci nici nu prezinta vre-un interes cu ce se ocupa in acea perioada. Este irelevant ce facea si ce declara.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă a propus ceva directorul Oracle, gata e literă de lege și precis C.G. o va impune. Citat:
Chiar și așa C.G. nu a susținut proiecte futuriste de tipul AI care să culeagă datele de sănătate, nu știu de ce ai relaționat linkul acela cu el, de ce-i bagi lui în cârcă capsările culegătoare de date de sănătate?