![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre natura revelațiilor, de multe ori sunt personale și nu implica neapărat ceva ultra-majoritar, exact ca și în contextul vedeniei proorocului David în ulei. Nu a vazut-o altcineva decât el. Sau cum s-a întâmplat ca și în cazul lui Noe. Toată lumea l-a considerat "ciudat", "nebun", etc doar pentru ca el în mod singur și pur personal a avut revelația despre potop și ce se va întâmpla ulterior.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am pus puțin pe avarii in parcarea Bisericii Catolice să-mi mai incarc bateriile:))
Tot analizând Sfânta Scriptură,am dat de Matei 16:16-19... Logic știam pasajul, dar îl "uitasem" din nou. Trebuie să-mi dau un "restart" că mi-a dat-o temelie direct. Pasajul acela schimba forma multe,mai ales pentru mine și cum puteam eu anumite probleme,cel puțin în ultimul timp...