Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2025, 20:11:24
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Iorest omule,da nu mai citi ce scriu eu, respecta poruncile alea bisericești care îți interzic sa citești conținut eretic...

Doar nu te oblig eu sau altcineva sa discuți cu eretici ca mine.

Vrei să mă lapidezi,sau arzi pe rug?

Propune să fiu bannat....

Ce vrea suflețelul tău....
Vechi 01.03.2025, 20:15:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iorest omule,da nu mai citi ce scriu eu, respecta poruncile alea bisericești care îți interzic sa citești conținut eretic...

Doar nu te oblig eu sau altcineva sa discuți cu eretici ca mine.

Vrei să mă lapidezi,sau arzi pe rug?

Propune să fiu bannat....

Ce vrea suflețelul tău....
Păi nu vreau să fii banat, doar să te mai temperezi în a crea fire redundante în fiecare Post.
Și să tragi și tu o linie unde era Seraphim 7 în 2009, unde e acum, dacă după ce tragi linie vezi că ai involuat sau te-ai învârtit în cerc, reconfigurează strategia, că e falimentară.

Ar trebui să-ți citești firele de discuție înainte să deschizi altele, că sigur ai repetat ciclic aceleași idei.
Vechi 01.03.2025, 20:23:12
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Da n-am treabă cu postul,eu de o vreme țin o dietă ce alternează vegetarian cu kosher/halal (nu chiar produse certificate că n-am de unde).

Pot sa înțeleg că nu ești de acord cu ce scriu, său că ești critic deseori la adresa mea.

Este uneori enervantă atitudinea ta:))

Nu mă deranjează, chiar apreciez intervențiile tale și faptul că îți dai interesul chiar sa nu fi de acord cu mine.
Vechi 01.03.2025, 20:44:08
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Da n-am treabă cu postul,eu de o vreme țin o dietă ce alternează vegetarian cu kosher/halal (nu chiar produse certificate că n-am de unde).

Pot sa înțeleg că nu ești de acord cu ce scriu, său că ești critic deseori la adresa mea.

Este uneori enervantă atitudinea ta:))

Nu mă deranjează, chiar apreciez intervențiile tale și faptul că îți dai interesul chiar sa nu fi de acord cu mine.
Păi tu nu ai treabă cu postul, dar alții au și e cert că în fiecare post ispitele, tensiunile, turbulențele, se acutizează.