Citat:
În prealabil postat de Iorest
Asta e chiar amuzantă, tu crezi că doar la moscali se face baie în lacuri reci ?
De ce e eretic traiul apropiat de natură, când și la unele mănăstiri se fac plante și remedii naturale?
Făcea o parafrază din Lord of the Rings, dar chiar e interesant cum recită, dacă asculți fără imagine ai impresia că e un dublaj în română al filmului cu ceva intonație și însuflețire.
Toate partidele promovează un fel de cult al personalității, adică afișele cu imaginea lor vezi Nicușor Dan care-și face campanie în diaspora, afișele cu Crin Antonescu, la Ponta și Simion încă nu am văzut afișe, probabil că au renunțat la nerușinarea asta de cheltuire a banului public.
Dacă te uiți atent nu au votat boții la C.G. ci oameni cu identitate reală, avea un vot bine proporționat și de la femei și de la bărbați, și în rural și în urbanul mare, a și câștigat câteva județe surprinzător.
De obicei unii candidați aveau doar urbanul mare USR, vot majoritar femei SOS,Lasconi, vot mai mult de la tineri - AUR șamd, la C.G. era un vot echilibrat pe mai toate segmentele socio-demografice.
Practic nu au putut să-l toace la numărătoarea voturilor fiindcă au fost și AUR cu oamenii în secții, iar la următoarele alegeri o să aibă și POT și SOS și AUR oameni care păzesc voturile, deci nu mai au cum să facă ce făceau în anii 90.
E singurul fenomen real politic, capabil să câștige ca independent alegerile, bătând monopolul televiziunii și trecând pe sub radarul atacurilor.
|
M-am referit ca fiind eretic ce face Georgescu, și anume ca minte cu imunitatea care e venita de la Dumnezeu. Asta e mai mult filozofie panteista prin care identifici ceva care este produs al naturii cu Divinitatea Însăși. Nu merge asa. La urma urmei Dumnezeu nu se numește Atom, sau Anticorp sau sistem imunitar.
În rest nu am nicio problema cu traiul în natura. Sunt de acord cu mănăstirile unde se fac remedii naturiste.
Cat despre restul politicii, e opinia ta. Îmi place ca ai luat o decizie și ca mergi pe ea, chiar dacă nu e conform principiilor mele