![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma surprinde ca nu stii la cat de bun expert(pe bune) esti in procesul electoral si politica interna in general. In schimb la cea externa mai ai de studiat.:))
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi atunci spor la suferit, îți place chinul și rolul de victimă, măcar ai decența să taci și să nu te dai dizident sau luptător anti-pandemic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"dacă făceam o schimbare reală la vot vedeai cum zboară"... și X si Y, nu conteaza. Sloganele astea sforaituri super-obosite le folosesti cand esti in monolog pe la televiziuni sau la vre-un miting organizat, dar nu aici Pe un forum de oameni bine informati, treji la minte si cititi. Pentru asa ceva incearca alte platforme, desi poate ca incerci dar nu stim noi:) desi pana la proba contrarie eu am convingerea ca esti CINEVA cunoscut pe la televiziuni care "se ocupa" cu acoperirea acestei "baze" FC-Ortodox, ..parerea mea. Imi cer scuze daca nu este asa. Iisus ne porunceste extrem de clar sa nu ne preocupam de politica. Politica conform invataturilor lui Hristos este in concluzie ca o belea pe cap, o RAIE SCARBOASA care trebuie lasata in PLATA DOMNULUI! , raie gestionata si aplicata exclusiv de indivizi-clienti... care servesc mamonei.( cu foarte mult efort, Doamne Iarta-ma, reusesc sa ma abtin sa folosesc termeni porcosi) Parerea mea este ca trebuie rarite schimburile sterile de pareri despre Simion et Company( adica restul produselor de pepiniera a mamonei) Sper sa apreciezi ce frumos si crestineste ma exprim. Deocamdata sa ne focalizam pe titlul acestui subiect, "Taxe si masuri aberante care afecteaza nivelul de trai" Aici este jalea cea mare care LA ORDIN din afara ne saraceste in ritm galopand urat de tot, indiferent cine vine la putere in FORMATUL actual, parere pe care, orice ai zice nu poti sa mi-o schimbi.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 25.05.2025 at 19:53:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet încă o dată și pt ultima oară nu-i cunosc personal și nici prin interpuși pe cei de la AUR, nu sunt membru de partid, doar am vrut să-mi fac datoria să mă opun față de un sistem ticăloșit, de acum Dumnezeu cu mila pt fiecare, la un moment dat toți cei care au fost ticăloși pretinzând în chip mincinos că nu se va întâmpla nimic rău, dacă acreditează același sistem vor trăi din plin beneficiile votului lor, măcar de ar tăcea 5 ani.
|
|||
|
|||
![]()
TVA crește din iunie, cel mai probabil, la 21% – surse Termene
Nu știu dacă e confirmată știrea Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, urmează să prezinte în această săptămână, la Bruxelles, propunerea Guvernului României de majorare a TVA-ului, cel mai probabil la 21%, începând cu luna iunie 2025, conform multiplelor surse consultate de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Dacă noile cote ar deveni: 21%, 11% și 7%, iar încasările se distribuie uniform pe parcursul anului, atunci pentru ultimele șase luni ale anului s-ar aplica noile valori. În prezent: 19% – cota standard, 9% – pentru alimente, medicamente, cazare, apă potabilă, restaurante (cu excepții), 5% – pentru cărți, ziare, manuale și anumite tipuri de locuințe.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 30.05.2025 at 12:41:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Sezonul estival începe cu un val de scumpiri, în contextul expirării schemelor de plafonare pentru energie și alimente. Industria avertizează asupra impactului asupra prețurilor, iar Banca Națională a României (BNR) a revizuit prognoza de inflație pe anul acesta, relatează Antena 3 CNN.
De la 1 iulie va expira plafonarea adaosului comercial la cele 17 alimente de bază, printre care se regăsesc pâinea, carnea, laptele, dar și fructele sau legumele. Expirarea măsurii de plafonare a prețurilor, care a fost în vigoare timp de doi ani, prezintă provocări pentru români. Această măsură a contribuit la scăderea prețurilor la unele alimente de bază cu până la 33%, conform autorităților. Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici (ANMC), Feliciu Paraschiv, subliniază impactul major al ridicării plafonării prețurilor la energie asupra întregului lanț de producție și distribuție. Această măsură va avea consecințe semnificative asupra costurilor și, implicit, asupra prețurilor finale la produse și servicii.
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că TVA va fi de 22% în primă fază din Iulie cel târziu:
https://observatornews.ro/politic/tv...ie-621407.html