![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai senzatia ca eu, sau oricine nu a votat optiunea ta e "userist", nu cred ca esti constient de felul in care tu pui etichete, iar in privinta mea ai gresit. Citat:
Citat:
Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face. Last edited by Nemo_Nobody; 22.05.2025 at 10:48:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este nici prima și nici ultima oara când se folosește de sistemul ortodox pentru a dezbina lumea. Asa cum si chilie antohita a folosit credința pe post politic, pentru a-l ilustra pe Nicusor drept "omul cu fiara" (a se nota ghilimelele), si Simion presupusul om care apară valorile, dar care... nota personala... spune ca a "evitat o baie de sange"... https://www.google.com/amp/s/adevaru...v-2444881.html
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Șordan are în spate un sistem care dorește cenzură, arestări, parteneriat civil, îndoctrinare cu lgbt, taxe mari, tu evident te faci că nu vezi că s-a făcut propagandă de popii maghiari pt șordan, de la amvon, tu dai în ortodocșii de la o chilie athonită pt o postare pe facebook.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 20:09:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre postarea chiliei antohite, e normal sa "atac" anumite puncte de vedere din acea postare, mai ales când vine vorba de folosirea credinței și a mijloacelor Ortodoxiei în politica. Ortodoxia nu are ce cauta in politica, și nici politica în Ortodoxie. Nu avem și eu unul nu îmi doresc o teocratie, ci o democrație. Cat despre ce se spune ca agenda de extrema dreapta pe care o avem în România se folosește de biserică, este mai mult decât adevarat. De la Sfântul Athos nu e normal sa se faca politica, cum nu e normal nici din partea BOR. P.S.: Mai bine te-ai concentra asupra problemelor importante ca taxele, masurile pentru sănătate. Comunitatea LGBT nu e cine știe ce în România și oricum, nu au parteneriat de căsătorie în Biserica.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Greu de crezut că sunt trei mintoși cu aceași idee, în aceași zi, mai degrabă e unul care a zămislit-o și se manifestă în trei ipostasuri. Citat:
Dar nu zici nimic despre pastorii din Bihor care au îndrumat de la amvon pt Șordan. Citat:
Deci legalizarea parteneriatului deschide cutia pandorrei, la pachet cu incriminarea discursului biblic precum că homosexualitatea e păcat, sunt oameni care au luat amenzi în canada fiindcă au citat despre homosexualitate din Biblie, au apărut și așazise adunări liberale care fac o teologie pro lgbt. Deci magnitudinea e mult mai mare.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 21:54:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Restul jignirilor (citez aici: "Prostea"), nu arata un răspuns matur și logic la o simpla sugestie pe care am avut-o, și anume sa te concentrezi pe problemele mai importante cum ar fi taxele și impozitele, iar decomandata, pe aceste probleme, Nicusor Dan a vorbit foarte corect despre problema antreprenorului din străinătate. Iar ca nota de final, nu sunt de acord nici cu propagandele politice din afara, apropos de apropiere. Vreau sa îmi explici cum crezi ca sunt eu cu dublu standard și ca atac Ortodoxia!?! I'll be waiting
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
NICUȘOR DAN, sponsor oficial al producției EU SUNT NICU - povestea unui tânăr homosexual pe străzile Bucureștiului. Premiera la Muzeul Țăranului Român, Studioul ”Horia Bernea” ”Eu sunt Nicu”, un film pro-homosexualitate regizat de o doamnă cunoscută pentru rolul ei din „Gipsy Queen”, a avut premiera pe 14 noiembrie 2022 la Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român – Templu al culturii populare românești creștin-ortodoxe! Acest film a fost CO-FINANȚAT de Primăria Municipiului București, Primar General Nicușor Dan, prin ARCUB, în cadrul Programului „București afectiv 2022”. Citat:
Și ar mai fi și altele lupta pt suveranitate economică și păstrarea banilor numerar/cash, lupta cu vaccinismul forțat, lupta pentru definirea situatiei actelor biometrice și păstrarea dreptului la alegere pentru actele fără cip, pericolul ecumenismului, lupta pt eliberarea Duminicii ca zi sfântă de odihnă și Liturghie. E foarte clar că Nicușor Dan vrea să mintă și să înșele electoratul din diaspora care a fost net în defavoarea lui cu tot cu voturile anulate de sistem, care a și umblat la urne peste zi, în noaptea de Sâmbătă spre Duminică ca să mai reducă diferența.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.05.2025 at 00:05:40. |
|