Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2025, 14:07:11
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Parerea mea este ca mai bine sa nu vorbim despre asta aici unde deja sunt in pregatire multe schimbari in care va fi implicata IA-la(Mimic) incepand cu "duhovnicii" electronici, strana cu voci angelice la slujbe mai ales la Liturghii prin calitatea vocala si de imagine, cu fetze bronzate, lucrate cu riduri si barbi uriase, albite din "suferinte si incercari duhovnicesti" in lupte cu raul universal asa cum il va scoate in evidenta IA-la. Deja sunt sute de filmulete Biblice VT si NT care efectiv te lasa masca.
E clar că dacă toată lumea va folosi IA, va deveni obligatoriu, dacă totuși nu se impune ca tehnologie de masă va fi un eșec, chiar și de vor încerca să ne oblige să-l folosim.

O să mai folosim netul strict pt comunicare rapidă și atât, evental mici informații program la doctor, graficul transportului în comun, când se deschide Târgul de Crăciun, etc., în rest deloc, altfel ne vom irosi viața în digital.

Eu nici taxele nu le plătesc prin internet, prefer tot ghișeul când e coadă mai mică, îmi calculez eu cumva, nu comand de pe net mâncare niciodată și rarisim alte produse care nu se găsesc fizic.

Last edited by Iorest; 23.11.2025 at 14:10:19.
Reply With Quote

Tags
muzica

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Muzica Patrie si Credinta Spiritualitatea ortodoxa 4 12.03.2017 01:12:54
Muzica elena20 Generalitati 20 09.12.2013 22:50:52
Muzica tudor2012 Muzica Bisericeasca 40 12.07.2011 20:51:20
muzica petrubarko Generalitati 3 23.12.2008 03:50:24