![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acuma desigur,putem face alt topic unde sa dezbatem mai pe larg acest subiect, fiindcă este extrem de actual,și implică multe fațete.
Aici m-am rezumat doar să prezint niște "creații" din perspectiva unui amator, fiindcă nu am pretenții de "artist","muzician" etc. Până la urmă am drepturi comerciale asupra lor,deci îmi aparțin, adică legislația îmi permite. Însă pentru mine este doar un alt hobby. Îmi place să eșuez in cât mai multe domenii:))
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum ar fi să dea instrucțiuni de confecționare a unor pericole artizanale pe care să le folosească alții să facă rău. Deci nu e despre a eșua, e vorba că se va impune ca indispensabil și va crea o dependență omului în a nu se putea dezbăra de el.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Foarte bine. Iti va ajuta in continuare cu algoritmii cu care vom avea de a face in curand. Deja se baga Trilioane in acest proces. Este bine sa avem o idee ce anume vom avea de infrunta, lucra, colabora, si mai ales de la care vom primi instructiuni unde sa ne prezentam pentru munca conform profilului nostru. Poate tu vei fi invitat de IA sa dai un concert muzical, mai stii? E bine sa avem o paleta larga de preocupari in crearea profilului personal Citat:
Asa este fiecare googalire pe net cica consuma cate o tona de apa pentru racirea cipurilor. Asta ca sa nu mai vorbim de energia colosala pe care o consuma. Deocamdata in faza de testare le percepem drept porcarii, mai ales la informatia la care prapaditii si amaratii de noi avem habar. Doamne Fereste de ce ne asteapta in continuare... si sub ce stanci ne vom mai putea ascunde precum David, Sf.Ilie, si multi altii
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 22.11.2025 at 22:51:04. |
![]() |
| Tags |
| muzica |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 01:12:54 |
| Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 22:50:52 |
| Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 20:51:20 |
| muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 03:50:24 |
|
|