Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2026, 21:47:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Toate aceste "boli" sunt 100 genetice,deci le-am moștenit,am 1.88 și 94 de kg:))N-am luat medicamente niciodată, decât la nevoie, n-am fost la doctori decât rar,acestea le iau doar de o lună jumătate,și sper să le elimin curând.
Nu ești obez, mă mir totuși că ai ajuns la valorile acelea de colesterol, poate ți-ai distrus ficatul prin auto-medicație.

Eu nu aș lua deloc nici xanax nici nimic, tu le știi la nivel farmacologic aproape, substanțele active, e șocant un om în putere la 34 de ani totuși să fie atât de luptat.

Din ce povestești înțeleg că uneori faci stocul ca să nu te supere simptomele, tâmplele care zvâcnesc, bătăi puternice ale inimii.

Citat:
Majoritatea medicamentelor le-am împrumutat de la celelalte persoane din familie care suferă de chestii de genul.
Nu e bine să luăm din auzite, ți-au zis și medicii psihiatrii că ești sănătos, deci și ei sunt responsabili față de tine și nu te îndoapă ca să te legumizezi mental cu medicație.

Citat:
Deci urmează probabil să reiau antrenamente de forță și alte forme de a scăpa total de medicamente,și de a produce dopamina,a reduce stresul.

STRESUL a generat ficat gras și trigliceride,eu nu sunt obez.
Foarte bine că reiei antrenamentele, nu trebuie neapărat de forță decât cea mentală.

Nu cred că stresul a generat steatoză hepatică cronică, e o combinație de factori, poate și nopțile pierdute din post-studenție prin cluburi, auto-medicația, sedentarism.

Scrie pls de ADN, devine foarte interesant când povestești simplu, adică nu te stresezi ca în trecut să faci schematic, aproape predicatorial o invalidare a diferitelor puncte de credință din ortodoxie.

Thread Tools
Moduri de afișare