![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
22. Și răspunzând, Iisus le-a zis: Aveți credință în Dumnezeu. 23. Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te și te aruncă în mare, și nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice. 24. De aceea vă zic vouă: Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea.(Mc11,22-24) Aceasta este o credință care naște realități, dar apostolii, care și-au dat viața pentru învățătura lui Iisus după coborârea Sfântului Duh, nu avuseseră înainte puterea(harul) să scoată diavolul din copilul lunatic. Atenție, acest har nu este de tip ”hocus-pocus”, care schimbă realitatea de la o clipă la alta, ci este un har ce generează noi realități, noi începuturi. 18. Și Iisus l-a certat și demonul a ieșit din el și copilul s-a vindecat din ceasul acela.(Mt17,19) Dacă nu mă mai rog Domnului (nu-l mai laud) deoarece deja am harul, din clipa aia (ușor-ușor) harul se degradează datorită încețării smereniei.