![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
In rugaciunile de dimineata am observat ca literal mai degraba se cere harul rugaciunii de lauda, decat se lauda direct numele Domnului.
Aceasta poate fi interpretata in mai multe feluri: 1) Rugatorul nu simte deloc sentimentul de lauda si se adreseaza lui Dumnezeu pentru a primi acest har 2)Rugatorul lauda de fapt pe Dumnezeu, dar recunoaste ca acest har ii vine de la Dumnezeu nu e prin puterea sa. Lauda la adresa lui Dumnezeu vine prin Iisus Hristos si e adusa in inima noastra de Duhul. Si doar daca gandesti in acest fel iti vine acest sentiment de marire a lui Dumnezeu. Un alt prilej care te indeamna la lauda ,este cand constientizezi ca ai primi o binefacere ,un dar neasteptat. Totusi dintre cele 3 tipuri de rugaciuni : cerere ,multumire,lauda acest sentiment de lauda parca e cel mai greu de onstientizat. Celelalte 2 : cererea si multumirea sunt mai concrete. Lauda e foarte rationala, ca tot datoram lui dumnezeu, dar parca o uitam cel mai usor Care e interpretarea voastra a acestui gen de pasaje in rugaciuni ? "inima și buzele mele le deschide ca să Te laud pe Tine, " " m-ai ridicat, ca să mânec și să slăvesc puterea Ta" "deschide gura noastră și o umple de laudele Tale |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu din ce am înțeles din lecțiile vieții pe care mi le a oferit D-zeu și Sf. Treime, este ca rugăciunea de dimineață trebui mai întâi de toate făcută drept mulțumire ca ne am trezit ÎN VIAȚĂ, să dăm Slavă Domnului CA SUNTEM ÎNCĂ ÎN VIAȚA la ct de păcătoși suntem. …iar părțile anatomice menționate în rugăciune împreună cu mișcările caracteristice lor: deschide,…le deschide, …m ai ridicat, …o umple sunt manifestări ca nu suntem morți, ci Slavă Domnului așa cum ziceam, în viața! Realizezi ce minune?
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
20. Fiindcă nu voi sunteți care vorbiți, ci Duhul Tatălui vostru este care grăiește întru voi.(Mt10,20)