![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Intr-adevar nu e bine a se spala rufele in public. Nici nu mi se pare ca s-a facut acest lucru; am auzit doar un strigat disperat dupa ajutor. Ceea ce ma bucura cel mai mult este, ca cel ranit a inteles ce are de facut: sa se roage. Mi se pare remarcabil cat de repede a acceptat acest lucru. A inteles si ca locul lui este langa familie, nu langa computer pentru a se lamenta la infinit.
Odata descoperite, aceste relatii extraconjugale nu mai au viata lunga. Cu rugaciunea si ceilalti implicati isi vor recapata linistea si vor putea lua deciziile cele mai bune; in acest caz ar fi in favoarea familiei, caci sunt doi copii la mijloc. Ei sunt prioritatea. Rabdare si iar rabdare! Sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cu bine la liman! Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta,Tudor!
Si eu cred ca toate or sa treaca cu bine,Doamne ajuta!.Ai grija si lupta pentru familia ta,pentru copiii vostri dar si pentru sotia ta.Incearca sa fii aproape de ea,sa nu o judeci,poate si un buchet de flori,o plimbare in doi,amintirea zilelor frumoase de la inceput,poate lasi mai moale si serviciul acela( macar pentru o perioada )...sint convins ca o sa-ti spuna Bunul Dumnezeu prin duhovnic ce e mai bine sa faci,bune sfaturi ai primit si de la colegii nostri,rugaciunea sincera si din inima este balsam si incredere...nu poate Domnul sa nu tina cont de ea. Nu ar fi rau ca cei de pe forum( cit mai multi ) cind mergem la Sfinta Liturghie sa aprindem o luminare pentru Tudor si familia lui,iar alta pentru Jan,care mi se pare ca este in cel mai mare pericol aici,si nu numai...sa-i pomenim si la rugaciune...asa ca o milostenie pentru...pacatele noastre. Doamne ajuta! http://http://www.crestinortodox.ro/...i-28-6327.html |
|
|
|||
|
|||
|
Acesta e linkul corect,Taina iubirii de parintele Arsenie:
http://www.crestinortodox.ro/Cuvinte...i-28-6327.html |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Frate draga, hai sa ii indemnam pe fratii de pe forum la rugaciune pt aproapele nostru, nu numai ca "ar fi bine" ci chiar sa ii indemnam "HADETI FRATILOR SA NE RUGAM PT APROAPELE NOSTRU!!! Sa ii pomenim pe toti cinci (familia lui Tudor si pe acel frate ce l-a batjocorit satana), zicand cu smerenie "Doamne Dumnezeule, iti multumim pt tot binele ce ni-l daruiesti in fiecare clipa, iti multumim si pt suferinta pe care o ingadui pt curatirea de pacatele noastre, caci venim cu smerenie la picioarele Tale cerandu-Ti iertare, caci nu voiesti moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu. Iarta-ne pe toti dupa mila Ta cea mare, si ii miluieste pe robii Tai (N) si indeparteaza raul dintre ei si reuneste familia ce uratorul dragostei, satana, i-a dezbinat, pentru rugaciunile Maicii Tale, ale Sfintilor Ingeri si ale tuturor Sfintilor Tai! Amin" Nu trebuie mai mult de spus, decat sa o facem din TOATA inima!!! Domnul Hristos si cu Maica Sa, sa ne miliasca si sa ne binecuvinteze!!! |
|
|
||||
|
||||
|
[SIZE=3][COLOR=green]Am citit tot ce s-a scris la acest subiect, demn de OTV, si spre deliciul coafezelor si croitoreselor. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Cred ca nu-i drept sa se dea sfaturi, sa se ia partea unuia sau altuia si nici sa acuzi pe cineva. Fiecare persoanaj din cele trei, are versiunea lui. Asa ca, ma mir cum de atatia colegi au sarit sa apere sau sa acuze dar, mai ales, sa dea sfaturi. Asemenea lucruri nu se discuta si nici nu se rezilva pe forum. E jenant si comic.[/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
|
eu nu cred ca s-a acuzat foarte mult,sunt sigura ca multi s-au abtinut.Si nu s-au dat sfaturi de cum sa-si recucereasca sotia,ci sfaturi pentru a salva o familie,doi copii si un om disperat care este aproape sa-si piarda copiii pentru ca sotia lui prefera un barbat mai tanar.Mie mi se pare groaznic si il admir foarte mult pe Tudor si pe ceilalti frati care l-au sfatuit sa se roage si sa o ierte.Eu am dat sfat sa divorteze
.Sper ca Tudor sa-i asculte pe ceilalti
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Daca el este curat, de ce sa-si piarda copiii? De ce se teme? O mama imorala, asa cum a incercat el sa ne prezinte sotia, nu are dreptul si nici capacitatea de a creste si educa niste copii.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
probabil ca se teme de legea romaneasca,care nu stie sa faca dreptate.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 20:30:16 |
|
|