Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #51  
Vechi 16.10.2008, 12:10:59
Anca-Miha
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan Vezi mesajul
Nu voi intra in nici o polemica cu acest om.Vreau doar sa spun ca este un om rau,viclean si care denatureaza adevarul intr-un mod cat se poate de urat.
Mai mult,daca vreti sa vedeti cum va arata Antihrist,va rog sa va uitati la aceasta persoana.Este un prototip foarte bun al lui Antihrist.
Catdepsre acuzatile pe care mi le aduce,nu voi comenta nimic.Cu slugile lui Antihrist nu se poate discuta cu argumente ,pentru ca oricum le va denatura,si nu vom ajunge nicaieri.Acum insa,prin voia lui Dumnezeu,si pentru ca multi de aici se tot intrebau cum va fii Antihrist,aveti un prototip foarte bun in acest individ care a postat acest mesaj.
Fiecare dintre voi este liber sa aleaga,de fapt sa se roage si sa-i arate Dumnezeu adevarul.
I Tesalonicieni, Capitolul 4
1. În sfârșit, fraților, vă rugăm și vă îndemnăm în Domnul Iisus, ca așa cum ați primit de la noi dreptar cum se cuvine să umblați și să plăceți lui Dumnezeu - în care chip și umblați - așa să sporiți tot mai mult.
2. Fiindcă știți ce porunci v-am dat, prin Domnul Iisus.
3. Căci voia lui Dumnezeu aceasta este: sfințirea voastră; să vă feriți de desfrânare,
4. Ca să știe fiecare dintre voi să-și stăpânească vasul său în sfințenie și cinste,
5. Nu în patima poftei cum fac neamurile, care nu cunosc pe Dumnezeu.
6. Și nimeni să nu întreacă măsura și să nu nedreptățească pe fratele său, în această privință, căci Domnul este răzbunător pentru toate acestea, după cum v-am și spus mai înainte și v-am dat mărturie.
7. Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire.
8. De aceea, cel ce disprețuiește (acestea), nu disprețuiește un om, ci pe Dumnezeu, Care v-a dat pe Duhul Său cel Sfânt.
Reply With Quote
  #52  
Vechi 16.10.2008, 18:09:04
thudor thudor is offline
Junior Member
 
Data înregistrării: 14.10.2008
Mesaje: 4
Implicit Intre Lumina si intuneric

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Oricum adevarul va invinge minciuna, precum lumina inlatura intunericul si binele doboara raul.
Buna seara,
V-am scris pe acest forum intr-un moment de mare disperare, cand toate in jurul meu mi se pareau pierdute si sufletul meu era ravasit. Atunci ma gandeam sa actionez intr-un fel, cu mintea si cu luciditate, judecand acele fapte si gandind ca nimeni nu este mai presus de lege. Ma gandeam cum un om care propovaduieste Credinta intru Domnul poate sa infaptuiasca astfel de lucruri, am spus mult mai putin din cate s-au intamplat, m-am rezumat doar la atat, a descrie niste fapte, fapte care au adus suferinta si care au distrus o familie, fapte care pentru Domnia sa nu au contat, nu am dat nume si nici nu am cautat pricina in actiunile anterioare din viata Domniei sale. Probabil ca daca ma considera ceea ce ma considera acea persoana, probabil ca actiunile lui sunt justificabile, daca mi-a dorit moartea si daca a instigat la violenta, daca a facut faptele pe care le-a facut, atunci considerandu-ma ceea ce spune despre mine, probabil ca in mitea lui astfel isi poate justifica actiunile. Sotia mea este libera sa discearna prin Credinta si prin liberul sau arbitru,numai Dumnezeu stie ce o sa fie mai departe, ce se va intampla cu familia noastra si cu copiii nostri. Am incercat sa respect legile impuse de acest forum, nu am spus nume si nici nu am dat referiri suplimentare la actiuni similare, nu m-am rezumat decat la a spune o poveste, o poveste trista si de incercare, povestea prin care trecem noi acum.
Va multumesc pentru gandurile bune si pentru intarirea pe care mi-ati dat-o intru Domnul. Nu doresc sa mai fie rau nimanui, in ultima vreme am trecut prin suficiente suferinte ca sa mai doresc sa sufere si altii. Cu dovezile stranse puteam sa intentez o actiune in penal, nu doresc acest lucru, as vrea ca toate aceste lucruri urate sa se termine Acum si Aici, odata. Consider ca am fost Luminat si Pacea a venit. E drept, sunt rani adanci si inca, mari regrete. Trecem printr-o perioada de incercari si intreaga mea atentie trebuie sa fie indreptata catre copiii mei. Din anumite motive, perioada urmatoare este foarte importanta pentru fata cea mica, rebuie sa ma rog, in special, pentru ea, pentru sanatatea ei. Tot ce s-a intamplat, s-a intamplat. Am varsta pe care o am si consider ca daca as continua sa ma razboiesc cu un baietel care ma uraste doar pentru ca exist, pe care nu l-am cunoscut niciodata in plan fizic, dar carema considera drept motivatie pentru ceea ce a facut si ce a incercat sa faca, asa precum spune, eu nu pot face nimic altceva decat sa ma rog si pentru el, sa-L lumineze Bunul Dumnezeu. Voi asculta sfaturile voastre si voi incerca pe masura, sa ajung si sa fac ceea ce mi-ati spus. O parte din lucrurile pe care mi le-ati spus, am incercat sa le fac si imi este cu mult mai bine. Multumesc Domnului si Sfintei Fecioare si va multumesc voua pentru tot ajutorul pe care mi l-ati daruit.
M-a durut cand am citit despre incercarile fratilor si despre suferintele pe care le-au avut, ii admir pentru felul cum au trecut, prin Credinta, dincolo de ele, pastrandu-si sufletul curat.
Va multumesc pentru tot si cred ca, pentru o vreme ar fi bine sa nu mai scriu, pentru ca nu as face nimic altceva decat sa provoc si sa indrept catre altceva...
V-am scris durerea mea si m-ati ajutat. Aceste lucruri o sa ramana scrise si o sa-i ajute si pe alti frati si surori care trec prin clipe grele. Daca as continua, sa va scriu, s-ar incpe sa se scrie lucruri urate, as putea sa cad in cursa si sa spun anumite lucruri care, dupa aceea, s-ar rasfrange asupra tuturor si, implicit si aspura familiei mele, iar cei ce ar citi, in loc sa vada minunatele voastre sfaturi si ajutorul pe care mi l-ati dat, ar vedea lucruri ce, intr-un fel sau altul, ar umbrii darurile voastre...am sa intru si am sa privesc ceea ce veti scrie, nu numai pe acest subiect, sunteti minunati si, la varsta mea, am inteles ca pot invata o multime de lucruri bune cu ajutorul computerului. Am sa ma rog pentru voi atunci cand ma rog si pentru mine.
Dumnezeu sa va ajute si sa va Lumineze, sa ramaneti asa minunati precum sunteti si sa-i ajutati si pe altii, asa cum m-ati ajutat si pe mine si, implicit, familia mea...si pe ceilalti pe care ii judecam...
Doamne Ajuta.
Reply With Quote
  #53  
Vechi 16.10.2008, 19:13:18
erzbet erzbet is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 14.02.2007
Mesaje: 535
Implicit

Mi se pare de prost gust acest spalat de rufe in public. Viata privata a utilizatorilor nu ar trebui sa priveasca pe nimeni, parca suntem mai rau ca la otv. Domnul care a initiat acest topic trebuia sa se abtina de la comentariile indirecte care il acuzau pe achimovjan. Imi pare rau pentru pierderea suferita, dar vina este in primul rand a sotiei, care putea foarte bine sa respinga avansurile oricui, daca isi respecta casatoria. (dar se pare ca toata lumea a ignorat acest lucru si s-a axat pe aruncatul cu pietre in alt utilizator; cu ce drept, nu stiu)
Reply With Quote
  #54  
Vechi 16.10.2008, 19:54:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 32.376
Implicit

Draga erzbet haide te rog sa fim lucizi si sa nu folosim afirmatii, precum ca, s-au aruncat pietre in alt utilizator. Din potriva, reactile la adresa lui achimjan au fost foarte, foarte moderate, autocenzurate de fiecare. Acum sa fim obiectivi, trebuia felicitat, ovationat? Inainte baiete potenta ta e de invidiat! Asta trebuia spus? Oare numai sotia lui Tudor este vinovata? Aruncam totul pe femeie ? Barbatul nu are credinta, discernamant? Sa -ntelegem de aici din ce spui ca barbatul in asta lume e sfant , iar femeia poarta aceasta patima a desfranari? Erzbet, iarta-ma, dar nu pot fi intru totul deacord cu tine.
__________________
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie.
(Părintele Alexander Schmemann)
Reply With Quote
  #55  
Vechi 16.10.2008, 20:53:27
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Mesaje: 614
Implicit

erzbet sunt multi care gresesc in lume,insa noi aveam ceva pretentii de la un crestin practicant? ,absolvent de teologie si mai ales care face parte din familia noastra.Pe sotia lui Tudor noi nu o cunoastem,deci nu stim ce fel de persoana este.
__________________
[COLOR=#1f5e83][/COLOR]
Reply With Quote
  #56  
Vechi 16.10.2008, 21:49:16
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.809
Implicit sotia lui Tudor

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again Vezi mesajul
erzbet sunt multi care gresesc in lume,insa noi aveam ceva pretentii de la un crestin practicant? ,absolvent de teologie si mai ales care face parte din familia noastra.Pe sotia lui Tudor noi nu o cunoastem,deci nu stim ce fel de persoana este.
Chiar..... poate o fi si ea pe aici printre noi,crestina practicanta.
Reply With Quote
  #57  
Vechi 16.10.2008, 23:04:38
Anca-Miha
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Intr-adevar nu e bine a se spala rufele in public. Nici nu mi se pare ca s-a facut acest lucru; am auzit doar un strigat disperat dupa ajutor. Ceea ce ma bucura cel mai mult este, ca cel ranit a inteles ce are de facut: sa se roage. Mi se pare remarcabil cat de repede a acceptat acest lucru. A inteles si ca locul lui este langa familie, nu langa computer pentru a se lamenta la infinit.
Odata descoperite, aceste relatii extraconjugale nu mai au viata lunga. Cu rugaciunea si ceilalti implicati isi vor recapata linistea si vor putea lua deciziile cele mai bune; in acest caz ar fi in favoarea familiei, caci sunt doi copii la mijloc. Ei sunt prioritatea.
Rabdare si iar rabdare!
Sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cu bine la liman! Doamne ajuta!
Reply With Quote
  #58  
Vechi 17.10.2008, 00:30:14
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Mesaje: 386
Implicit Doamne ajuta!

Doamne ajuta,Tudor!

Si eu cred ca toate or sa treaca cu bine,Doamne ajuta!.Ai grija si lupta pentru familia ta,pentru copiii vostri dar si pentru sotia ta.Incearca sa fii aproape de ea,sa nu o judeci,poate si un buchet de flori,o plimbare in doi,amintirea zilelor frumoase de la inceput,poate lasi mai moale si serviciul acela( macar pentru o perioada )...sint convins ca o sa-ti spuna Bunul Dumnezeu prin duhovnic ce e mai bine sa faci,bune sfaturi ai primit si de la colegii nostri,rugaciunea sincera si din inima este balsam si incredere...nu poate Domnul sa nu tina cont de ea.

Nu ar fi rau ca cei de pe forum( cit mai multi ) cind mergem la Sfinta Liturghie sa aprindem o luminare pentru Tudor si familia lui,iar alta pentru Jan,care mi se pare ca este in cel mai mare pericol aici,si nu numai...sa-i pomenim si la rugaciune...asa ca o milostenie pentru...pacatele noastre.

Doamne ajuta!

http://http://www.crestinortodox.ro/...i-28-6327.html
Reply With Quote
  #59  
Vechi 17.10.2008, 00:34:11
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Mesaje: 386
Implicit

Acesta e linkul corect,Taina iubirii de parintele Arsenie:

http://www.crestinortodox.ro/Cuvinte...i-28-6327.html
Reply With Quote
  #60  
Vechi 17.10.2008, 01:00:06
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.357
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul

Nu ar fi rau ca cei de pe forum( cit mai multi ) cind mergem la Sfinta Liturghie sa aprindem o luminare pentru Tudor si familia lui,iar alta pentru Jan,care mi se pare ca este in cel mai mare pericol aici,si nu numai...sa-i pomenim si la rugaciune...asa ca o milostenie pentru...pacatele noastre.

Frate draga, hai sa ii indemnam pe fratii de pe forum la rugaciune pt aproapele nostru, nu numai ca "ar fi bine" ci chiar sa ii indemnam "HADETI FRATILOR SA NE RUGAM PT APROAPELE NOSTRU!!! Sa ii pomenim pe toti cinci (familia lui Tudor si pe acel frate ce l-a batjocorit satana), zicand cu smerenie "Doamne Dumnezeule, iti multumim pt tot binele ce ni-l daruiesti in fiecare clipa, iti multumim si pt suferinta pe care o ingadui pt curatirea de pacatele noastre, caci venim cu smerenie la picioarele Tale cerandu-Ti iertare, caci nu voiesti moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu. Iarta-ne pe toti dupa mila Ta cea mare, si ii miluieste pe robii Tai (N) si indeparteaza raul dintre ei si reuneste familia ce uratorul dragostei, satana, i-a dezbinat, pentru rugaciunile Maicii Tale, ale Sfintilor Ingeri si ale tuturor Sfintilor Tai! Amin" Nu trebuie mai mult de spus, decat sa o facem din TOATA inima!!!
Domnul Hristos si cu Maica Sa, sa ne miliasca si sa ne binecuvinteze!!!
Reply With Quote
Răspunde



Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
deznadejde si disperare ilinca20 Intamplari adevarate 108 23.08.2012 19:30:16