![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema Zorobabel este ca in Ioan,de la momentul cand pleaca Iuda 13:30 si pana cand ajunge Mantuitorul in gradina Ghetsemani,este distanta de la 13:30 la 18:1 !Este o mare durata de timp,unde Iuda nu a participat,vedeti ce a facut Mantuitorul in ea,vedeti ca spune in Ioan 14:6>,,Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."Iuda nu mai era acolo in acest moment!Fizic nu mai era acolo.Cati mai erau langa Hristos atunci?Pai cum fratilor,Hristos,in Ioan 17:1-26 se roaga la Tata,Iuda nu mai era acolo da in schimb era deja impartasit?!Pai ce spune Ioan la 17:12?
Mantuitorul se ruga la Tata spunand ,,Tata,Iuda este fiul pierzanii,Eu ma rog la tine,Satana era in el dar eu i-am dat Singele si Trupu Meu" ?! Fratilor,care se simte fan Iuda,sa zica:))(glumesc,nu sariti cu furci si topoare) Sa stiti,ca de cand m-am trimis VidoveczAndrei(multumesc pt postare!) la Sfintii Parinti>am cautat pe site pt ca nu am cartile lor in fata.Ia sa va arata ce am gasit.Fiti atenti(Zorobabel>ia fii atent de ce painea aceea imuiata nu era painea data celorlati) http://www.crestinortodox.ro/diverse...rul-69421.html Se pare ca nu sunt singurul cu acesta interpretare...asta nu inseamna ca am dreptate ci inseamna ca isi mai pun si altii problema. Last edited by Scotianul; 02.07.2010 at 16:04:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
unii au mintea intunecata si nu inteleg ce se intampla in biblie,dar cu ajutorul Sfitnilor Parinti si oamnei ai ortodoxei pot sa deschida mintea unui om,care sai lumineze mintea.Fiecare Sfant e ca o sageata ce intra cu lumina harului Duhului Sfant poti sa zici ca ei au dreptate.Dar putem sa cautam invataturile cele adevarate de la Sfinti Parinti prin Duhul Sfant.
Prietenii Domnului si mult iubitori de oameni!:) Last edited by vidoveczandrei; 02.07.2010 at 16:14:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ex:sa merg sa propovaduiesc,dar numai cu voia Domnului ci cea ce spune El acela sa indeplinesc si sa cred ce spune El,nu sa fac eu de capul meu,dar Sfintii Parinti sunt demn de urmati ca ei stiu ce mai bine. |
|
||||
|
||||
![]()
dar de sigur nu am acel har,ii las pe ei sami spuna invataturile lor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nevrednicia omul la Impartasanie nu se leaga de starea de pacat a omului ci la dorinta lui de a renunta la pacate (de a se pocai), de aceea cel care se impartaseste cu gandul de a mai pacatui "oasanda isi ia lui"... iar pacatosului care s-a spovedit si ii pare rau de ce a facut si isi doreste din toata inima sa nu mai faca, acestuia impartasanie este impacare cu Hristos spre viata vesnica. satana nu se poate "infrupta" din trupul si sangele Domnului pentru simplul motiv ca asa cum intunericul este doar lipsa luminii (adica nu are o existenta in sine) si precum intunericul "fuge si se risipeste" cand vine lumina... asa si cel rau piere in prezenta lui Hristos. Desigur ca satana care cauta cel mai mult sa batjocoreasca pe Dumnezeu, pe Hristos, isi va indrepta atacurile in primul rand asupra Sfintei Impartasanii pentru ca stie ca ii piere toata puterea cand oamenii de buna voie aleg sa se uneasca cu Hristos, cu adevarat trupul si sangele LUI datator de viata vesnica, nazuid spre lepadarea de pacate (adica de a face voia celui rau). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vad ca nu ai abordat destul de bine,iau eu fraza ta alt cumva Zorobabel te consideri pacatos?Da sau Nu? te consideri mantuit?Da sau Nu? ceilalti sa nu raspunda nici tu Scot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când eram cu ei în lume, Eu îi păzeam în numele Tău, pe cei ce Mi i-ai dat; și i-am păzit și n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura. Ce treaba are versetul asta cu faptul ca Iuda nu mai era acolo in acel moment? Acest verset spune clar ca Hristos i-a pazit pe cei pe care ii daduse Tatal Sau mai putin Iuda care si-a ales singur destinul.Faptul ca a participat la cina nu l-a ajutat cu nimic . Citat:
Asta s-a intamplat si la Iuda si e o dovada in plus ca painea si vinul sunt simboluri, nu au putere in ele insele. Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|