![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
SORO ANCA PLOP, UNDE AM SPUS EU CA TREBUIE SA SE JUSTIFICE CINEVA IN FATA MEA? EU NU AM HALUCINATII VIZUALE. MATALE?
unde am dat cu parul, soro? am spus clar ca Biserica recomanda niste perioade in care copilul poate fi conceput, asta doar daca tu te consideri crestin ortodoxa. in rest faci cum vrei matale. poti sa te comporti si ca o musulmanca, ca o hindusa, ca o catolica ori protestanta. sau ca o liber-cugetatoare. dar cind vii pe un forum crestin-ortodox si incepi sa induci lumea in eroare, asta trebuie sa ti-o spun, soro draga. nu concepi copilasul cind vrea pofta ta trupeasca, daca vrei sa-ti fie si tie si lui bine. soro, ce treaba are aici sconcsul? intr-adevar, cam miroase pe aici, din directia opusa mie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
crestinii ca unii din cei care posteaza aici(si eu..) ma fac sa-mi fie scarba si sa nu vreau sa traiesc o viata imbisericita si cu siguranta sa nu vreau sa mai citesc din postarile de aici...vorbiti de smerenie, dar habar n-aveti ce e ...va judecati unii pe altii mai rau decat paganii..
daca eu sunt unul pierdut, vreti sa-mi spuneti ca sunteti ai lui Hristos?!...si sa nu-mi vorbiti de mustrarea Sfintilor Parinti pentru ca suntem vai de capul nostru ca sa mai vb de ei..... ar trebui sa-mi miscati sufletul cand va citesc, unde e Sfantul Duh in ceea ce scrieti?, cati va rugati inainte sa postati ceva?, cati cereti ajutorul Celui ce poate sa spuna ceva smerit?...judecati-va si certati-va pe baza mintilor voastre, nu mai puneti la mijloc Sfintii Parinti ca nu suntem vrednici sa le citim scrierile........ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inexplicabil dar adevarat. Nu e aici lucrarea lui Dumnezeu? Dar si primul e reusit ,l-a crescut frumos ,scolit ,acum e inginer proiectant. |
|
|||
|
|||
![]()
pauldani
pacat ca te scirbesti stit de repede si cu atita usurinta incit sa nu mai doresti o viata imbisericita (?). ma gindesc ca , atunci cind va fi dezlegata Fiara pe pamint va fi foarte greu pentru putinii crestini care vor mai ramine. poate doar cei care nu s-au scirbit sa duca o viata imbisericita si au stat strins alaturi de Biserica ortodoxa, de altfel si singura care ne poate ajuta sa ne mintuim. deci, eu te sfatui, asa pacatos si ticalos cum sint, sa nu te scirbesti si sa duci in continuare o viata imbisericita.ca nu pentru mine sau pentru altii o faci, ci pentru mintuirea sufletelului tau. amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O generalizare nu-si are locul aici, avand in vedere ca e vorba de monahi de exceptie, care deosebesc duhurile; asa ca ispitele nu-i mai ating. Iar pe monahii fara vocatie, sa-i lasam ; nu intra aici in discutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne amintim deci ca cel cu care dialogam este aproapele nostru, pe care, porunca avem de la Iisus Hristos, sa-l iubim. |
|
|||
|
|||
![]()
anita: Nu e aici lucrarea lui Dumnezeu?
Da, Anita, tocmai acest lucru e de retinut: femeile se pot duce la medic dupa ajutor, dar nu strica sa se si roage, sa faca milostenie si sa adopteze copii. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragelor, lucrarea lui Dumnezeu este in conceperea tuturor copiilor nu numai in a unora, sau ce ziceti voi n-o fi asa?
D-ta cati copii ai adoptat? Sau e valabil doar pt altii? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Copil dat spre adoptie | armanda | Generalitati | 5 | 29.02.2012 09:36:04 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
Povestea unui copil | RaduIoan | Intamplari adevarate | 5 | 22.05.2009 14:28:02 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|