![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi poate spune cineva daca este un pacatsa dam spre adoptie un copil, pe care din diferite motive nu l putem creste?Ma intereseaza cum vede biserica ortodoxa acest fapt.
multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Decit sa faci avort mai bine sa-l dai la altii sa-l cresca, dar daca nu l-ai nascut inca nu cred ca il mai dai cind ai sa-l vezi.
|
|||
|
|||
![]()
131. Am parasit de buna voie copiii, lasându-i în voia soartei.
[http://www.scechurch.org/biblioteca/...povedanie.pdf] Lepadarea de prunci nu se refera numai la avort, ci si la abandonarea lor. Pe scurt, da este pacat sa iti dai copilul. Evident, cum a spus Hartford mai sus, este mult mai buna adoptia decat avortul. Poate ar fi indicat sa vorbiti cu un duhovnic, sa vedeti ce zice si dansul. De asemenea, a-ti putea sa va rugati, sa gasiti solutia cea mai buna. Stiu ca pare o solutie slaba, insa rugaciunea face minuni. Nu va cunosc situatia, insa stiu ca la Dumnezeu orice este posibil si daca o sa cautati ajutorul Sau, cu siguranta o sa il primiti. Doamne,ajuta! Last edited by Laura19; 29.02.2012 at 03:41:23. |
|
|||
|
|||
![]()
...nimic...
Last edited by Laura19; 29.02.2012 at 03:43:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt familii iubitoare de copii care pot creste un copil cu dragoste. Decat sa nu aiba ce manca si imbraca este de preferat sa traiasca intr-o familie care il poate intretine. Stiu o familie cu 7 sau 8 copiii ,,de la tara. Aveau o fetita foarte draguta care a fost luata sa stea din cand in cand la o familie din Bucuresti care nu avea copii. In cele din urma aceasta familie a adoptat-o ,iar ea este foarte multumita . Acum a crescut si merge cu daruri la fratiorii ei. Cam asa ar trebui sa se faca adoptia ,cu incercarea de acomodare a copilului in acea familie ,nu cu smulgerea lui bratele parintilor. Copilul nu este un catel ,el are nevoie de acomodare si daca nu ii place ,sa ramana la parintii naturali. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, sunt situatii si situatii. Plus ca, nu este usor sa iti dai copilul cand tu stii ca nu ii poti oferi o viata decenta. Nu am judecat sau acuzat pe nimeni. Si ai dreptate, asa ar trebui sa se faca adoptia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
adoptie | honeyeyes | Intrebari utilizatori | 80 | 21.02.2015 15:24:54 |
Spre moarte sau spre viata ?! | alexmatei | Impartasania (Taina Euharistiei) | 8 | 11.05.2013 00:07:40 |
Despre adoptie | Simply_me | Generalitati | 8 | 05.07.2012 14:33:53 |
cununie si adoptie | nicoletaL | Nunta | 4 | 31.08.2011 15:47:39 |
Te indrepti spre Dumnezeu sau spre idolul tau? | monica.miholca | Pocainta | 15 | 15.07.2009 16:06:40 |
|