![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 24.03.2013 at 17:04:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Declaratia aceea este pe blogul cuiva care spune ca e jumatate maghiar si este un text scris de el si adaugat numele fetei. Nu e nicio dovada ca ar fi spus ea asa ceva. Cum scrie si pe acel blog, cererea pentru intonarea imnului s-a facut vineri, pe 30 noiembrie. Nu poti construi un neadevar cand sunt multi martori, venea directorul si spunea ca nu a fost asa, trebuie sa aiba si o logica. Tot pe blogul acela, cel ce a scris articolul spune ca l-a avut ca profesor pe director si le vorbea la ore de autonomie. In SUA se poarta steagul american peste tot, sunt si tricouri cu steagul american, e o aiureala sa spuna cineva ca de ce poarta cineva tricolorul. Maghiarii purtau steagul maghiar, desi sunt si ei romani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu a 2 a parte, da am idei preconcepute. Cred ca banutul pe care il dati dumneavoastra in numele Domnului face mai mult decat jumatate din averea lui Bill Gates nationalizata sau donata in numele "umanitatii" si al "binelui comun". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ei nu vor doar Harghita si Covasna, ci toata partea, care le-a apartinut din 1940 pana la sfarsitul razboiului, deci nu mai mult de 4 ani, dar ei nu uita acest lucru. Si atunci Ungaria Mare ar cuprinde mult mai mult decat teritoriul secuiesc, adica visul lor e mult mai mare si mai maret. Nu stiu cat de incantati ar fi de acest lucru clujenii si oradenii... sau poate chiar si brasovenii, cine stie?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Iasi se fac actiuni la usa doctorului ginecolog, dand sprijin si indrumare femeilor, care vor sa avorteze. BOR este activa dar nu asa de ostentativ, ci se vorbeste cu mamele in cauza si le indeamna la ganduri mai bune. Practic multe manastiri au case de copii, pe care ii cresc cu dragoste de Dumnezeu. De exemplu Parintele Iustin Parvu are o casa de copii la Petru Voda; sau la manastirea Bistrita olteana este iarasi o casa de copii, si in multe alte locuri. Copiii sunt ingrijiti si educati. Iata si cuvintele Pr. Tanase: "Să știți că nu contează numărul de copii născuți, ci numărul de copii crescuți, educați și destinați împărăției lui Dumnezeu, raiului. În schimb, se contabilizează numărul de avorturi. Nu este important câți copii ai, ci câți ai omorât. O femeie poate să nască un copil și atât. Poți avea 18 copii, dar să ucizi unul și, dintr-odată, intri în rândul criminalilor. Și nu crima în sine este problema cea mai gravă, ci lipsirea copilului de lumina dumnezeiescului botez. Crima este un rău cumplit, dar marele rău, nerezolvabil, rămâne lipsirea pruncului de botez." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De colectia de injuraturi si amenintari de toate felurile in acelasi stil agramat la adresa maghiarilor,dar si a romanilor care se exprimau mai civilizat si echidistant nu mai vorbesc... Sa am iertare,dar am impresia ca usor usor pasim spre a deveni popor de bufoni!Ne place spectacolul,ne place showul,sa ne identificam cu tot felul de eroi si eroine fabricate peste noapte,desi pana atunci as fi curioasa cati dintre acesti combatanti aprigi faceau ceva ca sa fie oprita tiganizarea Romaniei (care personal o gasesc mult mai periculoasa ca fenomen social si care ne afeteaza in mod vizibil imaginea in lume),cati incurajau dezvoltarea comertului taranilor romani,cumparand din piata si nu de la hipermarket si cati faceau ceva pentru ca tara aceasta sa se civilizeze intr-un final. Despre asta este vorba si personal asta nu agreez,pentru ca mi se pare de-a dreptul ipocrit in asemenea conditii sa sari la beregata fratelui ungur... Bun,in acea scoala sa spunem ca lucrurile au fost asa cum au fost relatate: atunci sa se ia masuri in privinta acelor persoane si cu asta basta. Este cel putin curios si ingrijorator cum romanii au ajuns sa aiba atat de multa toleranta visavi de etnia romma in comparatie cu cea maghiara,care este mult mai putin numeroasa si care creaza incomparabil mult mai putine probleme decat prima.Dar,intr-adevar in privinta tiganilor nu stam cu drobul de sare ca vor solicita o portiune de teritoriu,ei vor ajunge in curand sa stapaneasca tara cu totul sub nasul nostru,iar daca lucrurile vor continua in acest ritm,vom sfarsi prin a fi asimilati integral de aceasta etnie!Iar asta se petrece sub privirile noastre de multi ani incoace sistematic,premeditat cu suportul mass-mediei,insa prea putini par sa aiba o problema sau vreo ingrijorare cat de mica in acest sens! Personal,daca,Doamne fereste, prin absurd ar fi vreodata cineva sa ma puna sa aleg:as prefera o Romanie care sa fie sub influenta ungurilor,decat a tiganilor...pentu ca este suficient sa mergi in Ungaria,sa privesti stilul de viata si de comportament al oamenilor si cum arata acea tara pentru a intelege un lucru foarte simplu: este la ani lumina distanta dpdv al civilizatiei fata de noi! De aceea mi se pare firesc sa se ia masuri cand un cetatean al unei tari greseste,indiferent de etnia lui,insa nu sa transformam asta intr-o vendeta nationalist extremista.Poate,mai multa smerenie si dreapta socoteala ar fi mai potrivite...
|
||||
|
||||
![]()
As mai dori sa aduc urmatorul subiect in discutie,pentru ca nu am foarte multe informatii despre el: am gasit acest avertisment pe internet si as dori sa stiu daca cineva stie mai multe despre ceea ce se intampla in prezent cu tara noasta in aceasta privinta.Multumesc!
Citat:
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 25.03.2013 at 08:32:23. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
POCAINTA ROMANIEI | iosif | Pocainta | 90 | 16.08.2011 04:07:59 |
De ziua Romaniei... | silverstar | Generalitati | 2 | 01.12.2008 15:10:39 |
DESTEPTAREA ROMANIEI??? | MARIUS_DANIEL | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 8 | 29.05.2007 19:41:36 |
|