![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai sunt de exemplu teorii care spun ca anumite populatii (spre exemplu in Africa) au ajuns sa aiba o rata a decesului ridicata deabia dupa contactul cu alte civilizatii care au adus boli cu care nu erau obisnuiti.
|
||||
|
||||
![]()
Ambele optiuni sunt de luat in calcul in egala masura:si preotul si psihologul.
Din punctul meu de vedere ar trebui mers in paralel cu ele si atunci lucrurile vor intra pe fagasul lor firesc.Nu inseamna ca e nebuna,nici posedata,e pur si simplu un om necaz ce are nevoie de ajutor. A privi in extreme o situatie de acest gen (ori numai preotul ori numai psihologul) nu face bine nimanui,mai ales celui in cauza.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate ca in evul mediu nu se punea problema poluarii, dar si atunci oamenii mureau de diverse boli, diferenta e ca atunci nu existau doctori si nici bolile nu erau cunoscute, asa ca oamenii mureau, dar nu stia nimeni de ce. daca medicina nu evoluase si bolile nu fusesera descoperite nu inseamna ca nu existau. uite si in ucraina de azi niste parinti si-au dus copilul bolnav de pneumonie la un vraci, in loc sa il trateze un doctor. bineinteles ca a murit. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am un caz de vrajitorie chiar pe palier: femeie nascuta la tara , ajunsa la oras, fara Dumnezeu, a adus cu ea, din tinerete probabil , ca mijloc de supravietuire, si vrajitoria...Practic apela la asa ceva cand voia o rezolvare facila si, culmea, se si lauda cu performante. Aranja pe oricine ii statea in cale !
Se stie ca diavolul creaza o dependenta in domeniu si , daca mai vrea favoruri, ajunge sa-i ceara/ impuna o perpetua lucrare demonica impotriva oamenilor..Nu-i lasa pe vrajitori pana la moarte.. Stiu cum a evadat din mediul provincial: a pus ochii pe barbatul alteia si l-a divortat..L-a luat cu tot cu casa si bunurile femeii gonite.., dar nu la avut cu adevarat, caci viata lor n-a fost armonioasa. El a murit...I-au gresit tratamentul la spital pt ca nevasta , obsedata de bani, substituise buletinul barbatului pe care scria ca are si diabet. Ii placea sa ameninte: "asa va trebuie.. , sa va duceti acum sa stati cu fundul in sus in biserica.." Numa ca cei trimisi chiar de ea la biserica chiar au ajuns sa se roage si i-a daunat.. In prezent continua sa se tina de vraji, s-a izolat de bruma de familie pe care o avea, fata i s-a schimonosit din pricina unei infectii.....si vietuieste in pierzanie.. Dumnezeu stie cati oameni a aranjat.. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici e o carte despre vraji s cum poti lupta impotriva lor:
http://www.scribd.com/doc/4006433/Pr...U-Despre-vraji Inainte de culcare citeste Acatistul Mantuitorului odata si dupa fiecare icos zi: Doamne, forteaza-ma spre mantuire, iata-mi pacatele si alunga demonii de la noi, sa se duca in desert, rau sa nu mai faca si la noi sa nu se mai intoarca. http://www.biserica.org/Publicatii/A.../01/index.html Nu fa nici un fel de magie, yoga, rei ki, tai ki, budism sau altele asemanatoare. Cheama preotul sa faca sfestanie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai târziu am mai auzit comentarii că n-ar conta, că sunt prostii de tinerete (nota bene, am spovedit si asta, când m-am trezit la ortodoxie), dar nu cred. Cred că atât cât făceam, în glumă sau nu, cu cartea aia, a contat. Necazurile mele au început mult mai târziu. Stiu că l-am întrebat odată pe un părinte staret de ce nu am avut probleme imediat după aceea. Mi-a spus, simplu, că pe vremea aceea nu eram vulnerabilă prin prezenta păcatelor, care au apărut si s-au adunat (nespovedite, repet, năpasta asta m-a prins cu garda jos) mai târziu, în viată. N-am nici o îndoială că a contat si spiritismul, atât cât a fost, la fel cum contează toate păcatele mele nespovedite niciodată, când mi s-a trimis această suferintă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar consilierea simultană de către un preot si un psiholog ateu (sau nu prea convins) sunt două chestiuni care vin cap în cap. N-as pune un om între furcile astea caudine. La un moment dat, chiar e o chestiune de alegere - preot sau psiholog (iar la cel de-al doilea, ar fi mai bine să nu se-ajungă niciodată; iar la primul, întotdeauna). În situatia de fată, un adevărat psiholog (asa cum l-as vedea eu), ar privi tot duhovniceste problema si ar veni cu un suport pur medicamentos, care să ajute fiziologic. Din tot topicul ăsta, am văzut doar o singură persoană care a avut genul ăsta de gândire. Si chiar si în sfaturile pe care mi le-a dat, era clar că nu prea există solutie decât timpul. Nu poti lua somnifere la nesfârsit.* Chiar am vorbit recent cu o doamnă care - având probleme similare - a stat mult timp în spital si a trecut prin tot calvarul tratamentelor psihologice si psihiatrice medicamentoase. Mi-a spus că a suferit foarte mult, pilulele nu sunt decât pilule - esti extrem de singur, doar tu si ele. Extrem de frustrant, pustiitor de rău, numai bine si ziditor, nu. Până la urmă, tot la preot a ajuns. E foarte bine acum, răspund eventualilor curiosi. Nu as vrea să comentez prea mult în ce stadiu mă aflu eu, acum. As vrea să rămân la afirmatia pe care am lăsat-o acum ceva timp si am să mai intru să mai povestesc în momentul în care observ ceva consecvent si consistent. Sau poate chiar după trecerea unei perioade foarte lungi. Un lucru pot să vă spun: evolutia si „scăpatul” din aceste probleme n-au nici o legătură cu câte medicamente luăm. Dar absolut nici una. Vă spune cineva cu mâna pe inimă. ________________ *Presupunând că as avea vreo problemă cu dormitul. Repet: n-am. Si iarăsi repet: vorbesc pentru cei care au urechi de auzit, nu sunt aici pentru dezbateri si dispute. E problema fiecăruia dacă vorbeste cu multă sigurantă despre experienta cuiva, fără să aibă nici cea mai mică idee cum e să treci prin ea. Fiecare va dormi exact asa cum îsi asterne. Doamne-ajută. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
„În somn, adică exact atunci când mă puteam împotrivi mai putin, m-a luat efectiv în stăpânire si mi-a adus multe vătămări sufletesti. Când m-am trezit, mi-am simtit creierul 'sângerând', ca si când ar fi fost frecat cu smirghel.”
(Dionysios Farasiotis - „Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie”) Last edited by Catisma; 08.09.2010 at 10:53:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ROAGA-TE MULT SI SPUNE-MI SI MIE NUMELE TAU DE BOTEZ DACA L-AI MAI SPUS SI NU L-AM VAZUT IMI CER IERTARE! Si tine cont de sfatul primit mai sus , nu te duce la reiki, bio...si altele pe moment iti vor da senzatia ca e bine dar in timp lucrurile se vor agrava! Tine aproape de duhovnic si mergi la el ori de cate ori simti nevoia si roaga-L pe Dumnezeu " pacatele tineretii noastre nu le pomenii Doamne" psalmul 50...defapt duhovnicul stie cel mai bine Iarta-ma ca-ti dau eu sfaturi! Doamne ajuta!!! |
![]() |
Tags |
chinuiri de la diavol, farmece, părintele argatu, privare de somn, vraji |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea (2) | Catisma | Vrajitoria | 54 | 06.11.2017 02:34:18 |
despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 11:49:26 |
Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 20:06:43 |
Despre vraji -parintele Argatu | idealist | Vrajitoria | 1 | 14.05.2010 12:57:13 |
|