![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când te exprimi cum trebuie ai șanse mai mari ca mesajul tău să fie înțeles așa cum ai intenționat. Topicul s-a concentrat asupra greșelilor, nu a persoanelor care le fac. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
totusi, in Romania nu prea a mai venit nimeni, in afara de cetateni din republica Moldova, nu e situatia din Marea Britanie, care are in multe comitate ca statistica etnia alba pe locurile 2-3, pe primul fiind pakistanezii sau indienii... |
|
||||
|
||||
![]()
No bine hai ca m-am linistit eu cea care am greseli mereu, culmea ca am fost in scoala buna la gramatica.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
eu vreau sa invat codul bunelor maniere.poate aveti bunavointa sa l postati ca de mult timp il caut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu n-am chef de mândria asta fățarnică și de cuvioșia asta de fațadă pentru ca să împrăștii ca fraierul amețit și păcălit tot felul de viclenii foarte 'mântuitoare'!!! Cine să mă fi păcălit? Păi cine altcineva decât șarpeleu' jegoist al naravului din poftochiul meu propriu și personal exact așa cum l-a păcălit pe ursul brun din pădurea adormită tocmai vulpea argintie, ca să pescuiască el iarna cu coada până noaptea... că cică o să prindă pești mulți și mari! Ați văzut voi ce a prins! Și de unde credeți voi că a știut ucenicul Ioan că e Domnul atunci când Petru cu câțiva apostoli s-a dus să pescuiască și iar n-au prins nimic toată noaptea? Era după înviere și-și cam pierduseră nădejdea. N-a știut și nici nu și-a închipuit superstițios, n-a bănuit și atunci de unde? Vă spun eu căci eu știu fiindcă am citit cu luare aminte primită în dar de sus codul bunelor floricele lăsate de îngerași prin scripturi. Păi de acolo, că uitându-se în mare a văzut cum apar pești din Cuvânt în apă, apar și cresc foarte rapid și atunci a știut că numai Domnul are puterea asta și a rostit ca trăznit: 'Domnul ESTE' și Petru când a auzit a văzut și el peștiocii mari de tot, a crezut și luându-și haina pe el a sărit în mare și a înnotat până la Mesia bucurându-se. Last edited by vsovivivi; 07.03.2013 at 10:08:16. |
|
|||
|
|||
![]()
interesant!dar deocamdAta ma intereseaza celalalt.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă rog să îmi spuneți părerea voastră despre cum se formează corect negația în cazul unui subiect sau unui complement multiplu:
de ex: X și Y sunt la masă. Negația ar fi: "X sau Y nu sunt la masă."? Mai clar este "Nici X, nici Y nu este la masă.", dar mă interesează forma corectă (dacă există) fără "nici". Mai exact mă interesează dacă sintagma "La 31 decembrie 2012 sau 2011 X nu avea datorii." este corectă, sau este preferabil "La 31 dec 2012 și 2011 X nu avea datorii.". Precizez că sensul trebuie să fie că nici la 2012, nici la 2011 nu existau datorii - să zicem, ca exemplu. Un link în acest sens mi-ar fi folositor, că m-am confuzat de tot cu aceste conjuncții... Mulțumesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 12:11:14 |
Si noi putem sa scriem istoria | dobrin7m | Istoria bisericii | 10 | 18.03.2014 12:15:53 |
Cum sa fac corect? | Dreamm | Generalitati | 7 | 05.10.2011 21:25:22 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 10:41:40 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 18:47:20 |
|