![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Raspuns:in aceeasi zi putea sa fi mers in ambele locuri .Cu rectificarea ca Hristos nu s-a coborat in iad,biblia vorbeste despre o "inchisoare".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am dat si grecescul domnule, si acolo la fel virgula e inainte de "astazi". Discutia este despre adventisti si faptul ca ei,voi, tu negati viata sufletului dupa moarte.In acest context eu astept un raspuns omenesc si normal la intrebarea pe care ti-am adresat-o in legatura cu Luca 23:43.Nu absurditatea asta cu "partile de vorbire". |
|
|||
|
|||
![]()
Tu singur ai spus ca versiunea greaca nu are nici o virgula,atunci trebuie sa accepti posibilitatea ca versetul sa fie inteles asa cum l-a inteles Danut 7.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exclus. Peste doua zile îi spune Mariei Magdalena că încă nu S-a suit la Tatăl. Ioan 20,17
|
|
|||
|
|||
![]()
pana te mai gandesti tu la un raspuns mai am o intrebare pentru tine:
Apocalipsa 13. Si marea a dat pe mortii cei din ea si moartea si iadul au dat pe mortii lor, si judecati au fost, fiecare dupa faptele sale. 14. Si moartea si iadul au fost aruncate in raul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc. Deci cum la judecata iadul si moartea dau pe mortii lor sa fie judecati?De unde ii dau? Reamintesc cele mai urate rastalmaciri ale paragrafelor biblice facute de dumneavoastra,si de fratele dumneavoastra adventist: "Pilda bogatului si a lui Lazar" , "Coborarea lui Iisus in Hades(Iad) si propovaduirea evangheliei la morti" si "sufletele martirilor din Apocalipsa care striga catre Domnul".Raspunsurile la aceste paragrafe m-au oripilat si in acelasi timp m-au amuzat, impreuna cu raspunsul la versetul din Luca 23:43 dar inca mai ai timp sa le schimbi. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta o spui tu, nu eu. Eu spun simplu și biblic: nu a fost nici in Rai, nici în Iad; a fost în mormânt.
În originalul grecesc nu există virgule. Virgula este o "invenție mult mai recentă", documentează-te. Dacă ți-e lene o să-ți dau fragmentul respectiv din original sp te convingi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, pentru ca nu are logică.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce nu are logica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (3) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 3 | 04.05.2010 21:29:27 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (4) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 1 | 04.05.2010 19:53:57 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (2) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:55:25 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (1) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:26:17 |
|