Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2016, 11:58:57
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Unii oameni sufera spre slava lui Dumnezeu, altii din pricina păcatelor proprii. Despre altii e mai, corect sa credem ca sufera spre slava lui Dumnezeu. Asa ca imi cer scuze pentu postarea anterioară.
Mai taci, babo!... Ne-ai capiat cu catehismele tale seci, ruinator de plictisitoare si agresive...
Parca esti o carte de babocatehism mecanic sau o mecanica babocatehetica ruginita...
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 12:05:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Mai taci, babo!... Ne-ai capiat cu catehismele tale seci, ruinator de plictisitoare si agresive...
Parca esti o carte de babocatehism mecanic sau o mecanica babocatehetica ruginita...
Pustiule, cine te-a invatat sa te bagi unde nu-ti fierbe oala. Am scris un sfat preluat din ,,Patericul egiptean".
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 12:07:45
ahilpterodactil
Guest

Implicit

............:)))))
Babo, nu-i momentul, bre! Are si Yasmina Paterice, stai linistita. Si cred ca le "rumega" mai bine ca matale....
Tocilaro!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 12:13:54
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
............:)))))
Babo, nu-i momentul, bre! Are si Yasmina Paterice, stai linistita. Si cred ca le "rumega" mai bine ca matale....
Tocilaro!
A fi in varsta nu e un defect, cum ti se pare tie. Si, daca ar fi, nu e frumos si nici crestineste sa ironizezi pe nimeni pentru asta. Ma vad silită sa-ti completez educatia, chiar daca n-o sa-ti faca placere.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 12:17:02
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Mai taci, babo!...
Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pustiule,
Ați făcut schimb de bolentine?
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 12:27:12
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Cand ti-am zis baba, nu m-am referit la varsta biologica (banuiesc ca esti mai tanara ca mine), ci la apucaturile cazute si nesuferite pe care nu te mai saturi sa le imprastii pe forum in ultima vreme.
Nu crezi ca ti-ai tras cam multa atentie in postul asta, scriind tot felul de stiri-aberatie si interpretari parano si hristionel?
Iar din cliseele tale ruginite care duhnesc a habotnicie sectara, cine te poate scoate?....
Poate Zana Maseluta, doar!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 14:19:43
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Implicit

Ahile, fii un gentleman...invit-o pe Antonia la o bere...sa vedeti cum va pupati si va strangeti in brate dupa...:) Si asa Adrian vrea sa faca reuniune...:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 14:24:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Pe de alta parte, iarta-ma de cugetare, imi trecu prin minte ca parintilor tai le-o fi dor de tine si, pe acest fundal, si-or fi gasit un copil surogat, unul aflat ceva mai aproape, la indemana... Ba chiar or fi infantilizat-o nitel pe verisoara deja cam infantila, crezind ca astfel isi arata iubirea....
Mda, merita meditat la aspectul asta.
Vechi 30.03.2016, 15:45:26
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
Ahile, fii un gentleman...invit-o pe Antonia la o bere...sa vedeti cum va pupati si va strangeti in brate dupa...:) Si asa Adrian vrea sa faca reuniune...:)
Eu am cu cine sa beau o bere... Dar e bine ca mai destinzi atmosfera.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 16:14:58
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Cand ti-am zis baba, nu m-am referit la varsta biologica (banuiesc ca esti mai tanara ca mine), ci la apucaturile cazute si nesuferite pe care nu te mai saturi sa le imprastii pe forum in ultima vreme.
Nu crezi ca ti-ai tras cam multa atentie in postul asta, scriind tot felul de stiri-aberatie si interpretari parano si hristionel?
Iar din cliseele tale ruginite care duhnesc a habotnicie sectara, cine te poate scoate?....
Poate Zana Maseluta, doar!
Acum ai zis-o. Cel mai usor este sa vedem defectele altora. Uite, si mie mi se pare ca esti prea repezit. Apoi tii minte certuri anterioare si ataci persoana, in loc sa combati ideea.

Ai dreptate ca am intrat cam mult pe forum in acest post. Despre postarile mele fiecare si-a spus parerea pe topicele respective, iar eventualele greseli au fost sancționate la timp. Atata timp cat cliseele mele corespund cu invatatura crestina nu au cum sa rugineasca.

Sper ca nu intentionezi sa faci apologia psihologiei in detrimentul ortodoxiei!

Si uite-asa, am uitat de Yasmina...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare