Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2016, 11:55:45
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Draga Yasmina,
desi nitel cam abrupt, Dr. Mihnea Dragomir a sugerat o cheie de interpretare care mi se pare, din cate inteleg deocamdata, apropiata de tine. Ai meditat la text?
Pe de alta parte, iarta-ma de cugetare, imi trecu prin minte ca parintilor tai le-o fi dor de tine si, pe acest fundal, si-or fi gasit un copil surogat, unul aflat ceva mai aproape, la indemana... Ba chiar or fi infantilizat-o nitel pe verisoara deja cam infantila, crezind ca astfel isi arata iubirea....

Ce zic si io, da nu-i musai sa iei in seama: oare n-ar sta in puterea bunavointei tale sa lasi de-o parte ciudateniile alor tai si sa te centrezi pe ale voastre, adica pe ce va sa fie copilul si parintii? Inteleg ca dansii sunt varstnici, Dumnezeu stie cat or mai avea de trait: ce-ar fi sa te concentrezi asupra imbunatatirii relatiei dintre voi, acum cat sunteti cu totii in viata? Ce-ar fi sa ii rasfeti un pic si sa ii rogi sa te rasfete si ei pe tine? Cum anume? Nu stiu. Tu si ai tai stiti cel mai bine treburile astea sau puteti descoperi impreuna!....:)

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2016, 14:24:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Pe de alta parte, iarta-ma de cugetare, imi trecu prin minte ca parintilor tai le-o fi dor de tine si, pe acest fundal, si-or fi gasit un copil surogat, unul aflat ceva mai aproape, la indemana... Ba chiar or fi infantilizat-o nitel pe verisoara deja cam infantila, crezind ca astfel isi arata iubirea....
Mda, merita meditat la aspectul asta.