![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-"standard pentru toata lumea" -"biserica mea e cea mai adevarata, buna, serioasa, sau detine monopolul mantuirii" -"Cazul meu nu e musai un principiu divin, batut in cuie". Esti vizibil iritata si nu inteleg de ce? Nu lua in seama expunerea mea, probabil nu este scrisa pentru tine. Te rog sa ma ierti pentru disconfortul pe care ti l-am creat, nu am avut acest scop. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu care credeam ca un penticostal cunoaste Sf. Scriptura si nu se simte atacat de cuvintele "violente" ale acesteia,sau nu le-ati recunoscut? Totusi despre aceste cuvinte stercurate "foarte subtil" apropo de:" fiti intelepti ca serpii", ce spuneti? Citat: "Nici eu, o lungă perioadă din viața mea nu am vazut , citit sau auzit nimic productiv despre ortodocși. Părerea mea despre ei era că sunt bețivi, curvari și închinători la idoli. „Cei din lume” și „cei necredincioși”. Pentru mine astea inseamna cele mai groaznice pacate si batjocorirea lucrarii Duhului Sfant in Biserica sa. Last edited by Grabriella; 12.04.2010 at 18:03:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte fericit ca nu cunosc hatisurile fiecarei sectute. Stiu doar doua adevaruri fundamentale privind sectele:
1. Fiecare detine adevarul si calea, pe care celelalte nu le detin 2. Fiecare adevar este diferit de celelalte, ale celorlalte sectute Intrebarea pe care as adresa-o unui adventist este de ce calea unui baptist sau penticostal nu este cea buna, sau este mai putin buna buna decat a lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Si ma rog de iertare fata de toti cei ce se considera atacati de remarcile mele.
Last edited by Grabriella; 12.04.2010 at 18:15:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In acel citat eu îmi mărturiseam ignoranța în care eram cândva. Și mărturiseam că m-am schimbat. Nici vorbă ca în citatul respectiv să batjocoresc pe cineva. Cel mult pe mine, acuzându-mă că gândeam greșit. Redau citatul în întregime: Citat:
V-am scris: „recitiți vă rog posturile mele”. Revin, nu vă mai obosiți să le cititi. Nu veți găsi nici un cuvânt de rău despre ortodocși. Spre deosebire de dumneavoastă eu nu sunt pe acest forum pentru a lăuda credinta mea și a le înjosi pe cele ale semenilor mei. Am alte motive. Last edited by penticostalulmantuit; 12.04.2010 at 18:33:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Sora, chiar penticostalulmantuit este un "pocait" aparte. Nu ne-a "lovit" cum suntem obisnuiti din partea sectarilor, a vorbit civilizat si si-a sustinut punctul de vedere. Personal, il admir, pentru ca nu am mai cunoscut astfel de ... sectar.
Iarta-ma si Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ce inteligent s-a descoperit adevarul? Tocmai asta incercam sa fac, sa-ti urmez sfaturile atat de calde si pline de dragoste. Si nu am nici o indoiala in ceea ce priveste scopul tau pe forumul ortodox. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si care sunt motivele prezentei tale pe acest forum (daca vrei sa le impartasesti si cu noi, bineinteles)?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei sunt bine educati ca sa fie:"pescari de oameni". Si nu cred ca ai vazut vreun pescar inteligent sa faca zgomot mare sau sa traga cu pusca in pesti fara a fi considerat un descreerat. Pentru mine aceste subtilitati nu reprezinta calitati ci abilitati pe care le poti folosi in diverse scopuri. |
|
|||
|
|||
![]()
În prealabil postat de penticostalulmantuit
Dar de fapt întrebările mele se încercau a fi retorice. Iar mesajul era acesta: 1. Nu strică puțină râvnă din partea celor 10% ortodocși practicanți spre a-i aduce la Hristos și pe ceilalți 90% care, hai să nu spunem că sunt „lăsati de izbeliște și fara nici o educatie religioasa”, dar care poartă doar numele de ortodox 2. Câtă vreme se consideră că Romania este deja o țară creștină și Doamne-ferește să mai trebuiască să se facă evanghelizare, nu vă mai plângeți că sectanții fac prozelitism. Dacă v-ați face voi datoria creștină, „sectanților” nu le-ar mai rămâne nimic de „înșelat”. Citat:
În schimb cred că încep să descopăr ceea ce v-a supărat pe dumneavoastră atât de tare: Faptul că am sugerat ortodocșilor să facă evanghelizare. Asta, chiar dacă supără, voi continua să o spun. Este o cerință a lui Dumnezeu pentru Biserică. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|