Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2012, 21:03:25
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Chiar mai rau decat atat. In primul rand ce legatura are evul mediu cu anii 614-911? Mare parte din evul mediu e in afara perioadei asteia. Marile evenimente istorice din evul mediu nu s-au desfasurar in acesta periada.
E piedere de vreme ca cineva sa raspunda la toate elucubratiile unora. Daca eu spun acum ca timpul ciclic si ca viitorul a fost. Si dau ca dovata marile civilizatii pierdute gen Atlantida, ar trebui sa imi raspunda cineva? Un tampit arunca o piatra si 10 intelepti se chinuie sa o scoata.
Daca ai sopune ca timpul este ciclic si ca viitorul a mai fost poate nu ai fi departe de adevar , in sensul ca nu se repeta intocmai dar o anume ciclicitate a evenimentelor mari exista, iar asta reiese cel putin din Eclesiastul, -cei care traisc azi nu mai stiu ce a fost in vremuri demult apuse ca sa isi dea aseama ca in mod similar au mai trecut si altii prin ele.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2012, 21:08:41
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Daca ai sopune ca timpul este ciclic si ca viitorul a mai fost poate nu ai fi departe de adevar , in sensul ca nu se repeta intocmai dar o anume ciclicitate a evenimentelor mari exista, iar asta reiese cel putin din Eclesiastul, -cei care traisc azi nu mai stiu ce a fost in vremuri demult apuse ca sa isi dea aseama ca in mod similar au mai trecut si altii prin ele.
Eu ma refeream la o anomalie a timpului. La o aberatie. A fost primul exemplu de aberatie care mi-a trecut in cap. Putea sa fie orice alt exemplu.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
«Mariana Nicolesco – dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventată» andra_v Generalitati 0 02.07.2012 16:22:33
A existat un al patrulea mag? costel Generalitati 16 29.12.2009 17:44:57
Au existat femei in randul clerului? - Articol interesant sophia Preotia (Hirotonia) 54 01.10.2009 13:25:06