![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur, nu m-am referit la toți ortodocșii, să nu înțelegi greșit.
Să-ți dau un exemplu: atunci când tot mai mulți ortodocșii încep să-și picteze bisericile precum catolicii și folosesc în cult o mulțime de cântări inspirate din folclorul neoprotestant (fie în conținut, fie în stil), se comportă în viața de toate zilele ca niște atei și se duc la slujbe căutând doar protecție în fața nenorocirilor vieții sau ajutor în diverse proiecte egocentrice, înseamnă că au o problemă: nu mai prea sunt ce pretind că sunt. Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 13.09.2012 at 21:06:00. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt cel care ti-a scris cred ca vroia sa se refere la habotnicie, nu la ecumenism pietist. Nu cred ca e cazul tau nici habotnicia, nici pietismul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul si Maica Domnului sa te ajute pe noul drum.Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca te duci la biserica si ai o viata crestin-ortodoxa, cu tot ce inseamna asta, si daca faci treaba asta din convingere si nu din alte motive, nu trebuie sa tii cont de ceea ce zice lumea- vorba aia "gura lumii nu o poti opri"!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nuanță foarte importantă pentru o fată care iubește duhul creștin... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
37. Cel ce-si iubeste pe tatal sau ori pe mama sa mai mult decat pe Mine, nu este vrednic de Mine; cel ce-si iubeste pe fiul sau ori pe fiica sa mai mult decat pe Mine, nu este vrednic de Mine. (MT 10:37) P.S. Despre ce duh ”vorbești” fără să folosești majuscule? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce? Pentru că îți irosești timpul de: rugăciune, studiu biblic, cercetarea cărților duhovnicești, slujbe, cântări, post (întrucât te îndulcești cu bombonelele lui Moise și cu palavre de forum). Și, dacă ești cumva elevă sau studentă, îți irosești energia și timpul de studiu. Nu cer să îmi răspunzi, ci doar să cugeți o clipă la întrebare: cum stai cu prietenii? colegii? activități extrașcolare?.... E posibil ca tatăl tău să fie mai apropiat de duhul Bisericii decât îți imaginezi. Dacă e un om cu bun simț și judecată sănătoasă, deja e foarte, foarte aproape... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand nu cunosti situatia in detaliu. Nici a ei, nici a tatalui ei, dar daca ti-a zis ca n-are nici o treaba cu Biserica, cred ca iti dai seama cam cum priveste astfel de lucruri: slujbe, carti ortodoxe, studiu biblic, postul si rugaciunea. Iar de "apropierea de duhul Bisericii" nici nu mai vorbim.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unde gresesc? | Barbara2000 | Generalitati | 33 | 22.04.2010 13:51:27 |
Unde gresesc??? | simona76 | Generalitati | 7 | 30.12.2009 13:59:35 |
|