![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt mine nu.
![]() p.s.:Eu zic ca am putea adauga si cate un citat ajutator din opera personajelor..dar nu vreau sa o supar pe Glykys asa ca nu insist :) |
|
|||
|
|||
![]()
..sa fie parintele Iustin Parvu?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Citat ajutător (întrucâtva):
„Iisus lupta cu soarta si nu primea paharul... Căzut pe brânci în iarbă, se-mpotrivea întruna. Curgeau sudori de sânge pe chipu-i alb ca varul Si-amarnica-i strigare stârnea în slăvi furtuna.” ... și încă unul: Te astept: intră Doamne, inima nu mi-e bună de nici o treabă, Prea am ținut-o-n piept numai podoabă!… N-am pus-o la lucru, n-am dat-o la școală; Am cruțat-o…și mi-a rămas nepricepută, goală. Am crescut-o mai rău ca pe prințese: Nu stăruie-n nimic, nu coase, nu țese. Voinică, se plânge că obosește-ndată: Inimă făr de rost, inimă răsfățată. Credeam că așa trebuie: poeții Să-și poarte inima mai presus de greul vieții! Dar iată, acum mi-e plină de toane si nazuri, Stă numai de dragoste, îmi face doar necazuri. Sare, s-aprinde, o apucă atacuri Ca nu-i dau raiul, scări la cer, punți peste veacuri! …Doamne, eu nu mai izbutesc s-o îndrept. Numai singur Tu de-acum poți…Te aștept. Intră, Doamne, acolo, la ea în piept. Last edited by N.Priceputu; 21.09.2012 at 22:02:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba puteti pune si citate, de ce nu? Doar ca era mai greu fara aceste indicii. Poate sa lasam citatele doar atunci cand e prea greu sa descoperim personajul. Sa pun si eu un citat: Vasile Voiculescu – CLXXXIII (188) Mereu cerșim vieții ani mai mulți, așa-n neștire, Ne răzvrătim, ne plângem de pierderea noastră, Și încă nu-nțelegem că fără de iubire Se vestejește Timpul în noi ca floarea-n glastră; Rupt din eternitate, el vrea tărâm asemeni Din care-altoiul șubred să-și tragă seva nouă; Noi îl primim cu gheață și-l răsădim încremeni Când Dragostea-i unica vecie dată nouă. Ci-n van acum te mânii pe mine și m-arunci, Minunile iubirii n-au stavile pe lume; Ca Lazăr la auzul duioaselor porunci, Oricând și ori de unde mă vei striga pe nume, Chiar de-aș zăcea în groapă cu lespedea pe mine, Tot m-aș scula din moarte ca să alerg la tine.
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 21.09.2012 at 22:02:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Special am căutat o poză mai puțin cunoscută.
Ai onoarea, glykys. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ioan Ionalide??
|
|
|||
|
|||
![]()
mesaj sters (am fost prea incet)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|