![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 00:35:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca duhovnicii gandesc duhovniceste privind prin prisma talcuirii Sfintei Evanghelii,... cu antihrist etc, noi cei din lume gandim mireneste...practic.
Cum e posibil sa fim noi prima tara din lume care implementeaza aceste cipuri biometrice(?) Avem noi o economie atat de bogata, performanta, rentabila, incat sa poata plati o asa administratie costisitoare, de nivel de stat bogat, occidental (?) Dupa ce ca romanii sunt saraci, si ultimii bani trebuie sa-i bage in administratiile biometrice "made in EU". Nu e mai firesc ca banii astia sa-i orientam catre alte directii cu adevarat prioritare pt neamul nostru? Si apoi cu sau fara simbolurile lui antihrist, ingradirea libertatii umane e un fapt evident. Daca de la Dumnezeu suntem liberi, atunci e firesc ca aceste conduceri europene care se autoproclama democrate-sociale, sa ne respecte vointa si libertatea de alegere, altfel singure isi pun eticheta de tirani, dictatori, si sub astfel de vremuri tiranice-dictatoriale, ajungem la concluzia Parintelui Iustin -MUCENICIA. |
|
||||
|
||||
![]()
Laurentiu, miezonoptica nu este o situatie de urgenta. Si ea e destinata mai mult monahilor. Am participat la aceasta slujba fara sa se traga clopotul, ex: la Darvari si la Radu Vodu. Iar daca vorbim de situatii de urgenta, cazul de fata nu e nici incendiu si nici cutremur. Asa ca e mai indicat sa nu mai tulburam.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa acum nu e alarma falsa! Mai putem opta inca la acte fara cipuri. Pe langa ingradirea libertatii, am spus mai sus ca e un sistem mult prea costisitor pt economia Romaniei Romania nu se compara cu tarile occidentale pt a-si implementa un astfel de sistem. Acesta administratie costisitoare insemna si mai multa saracie, foame pe cap de locuitor... |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by tot-Laurentiu; 06.07.2019 at 00:35:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Constantin, clopotul te cheama la slujba. Daca sunt alarme false ce fac? Ma imbrac si ma indrept spre biserica, ca acolo sa-mi dau seama ca a fost o alarma falsa? Cel care se tulbura in miezul noptii la auzul clopotului, nu e lipsit de trairea in Hristos, dimpotriva, i se descopera ca este o abatere de la menirea sa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca Antihrist va fi asa dupa cum sustii doar un fenomen spiritual [ceea ce nu este oricum pe deplin adevarat], te rog din inima, explica-mi cum se va face ca pe baza unui fenomen spiritual [caci atunci si implanturile de care se pomeneste in Cartea Apopcalipsei, in frunte sau in mana dreapta] oamenii vor putea sau nu vor putea sa faca tranzactii economice in vremea preaspurcatului antihrist, care va fi o persoana concreta, un conducator politic si religios care afirma ca el va fi salvatorul lumii, el va fi Iisus Hristos, hulindu-L in toate modurile imaginabile pe Adevaratul si Preadulcele nostru Domn si Mantuitor Iisus Hristos. Pe ce baza, concret, omul va putea sau nu sa vanda sau sa cumpere, daca tot incerci sa ne explici ca implantul nu va fi cu cip, ci un simplu fenomen spiritual. Cum ii va face antihrist pe majoritatea locuitorilor lumii sa-L huleasca pe Domnul Iisus Hristos fara un mijloc de control/coercitie de la distanta a constiintelor celor implantati? Iar acel mijloc de coercitie este un cip implantat in corpul omenesc, care datorita variatiilor de caldura/temperatura din interiorul corpului omenesc va avea o sursa permanenta de alimentare cu energie si va deveni cip [biometric, evident dotat si cu mini-antena RFID -Radio Frequency Identification Data] activ care va furniza via mini-antena RFID si via satelit in mod activ informatii unui centru mondial de control dotat cu un super-computer - memorie de ordinul miilor/zecilor de mii de terraocteti [1 terraoctet = 1024 gigaocteti], aflat in permanenta la dispozitia fiului de curva "fara tata" din semintia evreiasca a lui Dan [e vorba evident tot de antihrist] si a slugilor sale demonizate sau posibil slugilor sale demoni pe care Domnul pentru rautatea oamenilor din ultimele vremuri le va ingadui sa iasa din iad si sa umble la suprafata Terrei. |
|
|||
|
|||
![]()
Este posibil ca Pr. Arsenie Papacioc sa nu fi inteles bine problema... Din declarataia sfintiei sale, deduc ca si el s-ar impotrivi, doar ca ceva mai incolo, nu chiar acum.
Momentan nu s-a ajuns inca la pecetluire, dar sunt pasi mici. Unii se vor opune acum, altii mai tarziu. Cred ca important este sa nu ajungem la a primi pecetea, si eu cred ca cu cat ne trezim mai repede cu atat mai bine. Nu sunt de acord cu Pr. Arsenie in comparatia cu banii turcesti. Cuv. Paisie Aghioritul facea o distinctie clara intre bani si actele de identitate. A accepta 666 pe actul tau de identitate e destul de grav... A accepta un cip fara 666, nu e chiar asa de grav, dar tot nu e bine. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt o admiratoare a parintelui Iustin, dar acum cred ca are o atitudine corecta. Ma bucur pentru sfintia sa. Iar mesajul parintelui Arsenie Papacioc este fara personalitate, e pe placul ecumenistilor, bun de ametit oameni nestiutori. Eu, una, nu-l cred.
Din pacate, nu suntem uniti. Daca cineva rosteste un adevar, altcineva trebuie musai sa-l contrazica! Cine stie care este drumul bun sa mearga pe acela si sa nu astepte ca toata lumea sa-l aprobe! |
|
|||
|
|||
![]()
Îi întrebăm și noi pe cei care spun că doar lepădarea de Hristos aduce după sine osânda: dacă Domnul nostru Hristos n-ar fi spus că: “De cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui” (Matei 10, 33), ci ar fi zis: “Chiar de vă veți lepăda de Mine în fața oamenilor, nu contează, ajunge ca înlăuntrul vostru să nu vă lepădați, căci Eu oricum tot vă voi duce în rai”, atunci ar mai fi fost lepădarea un act care să aducă osândirea? Firesc, ne veți răspunde: Nu, deoarece atunci n-ar mai fi fost legiuit acest lucru de către Legiuitor. Același lucru se pare că-l spune și Apostolul Pavel: “Căci fără lege, păcatul era mort” (Romani 7, 8) și “unde nu este lege, nu este nici călcare de lege” (Romani 4, 15) și, de asemenea: “prin Lege vine cunoștința păcatului” (Romani 3, 20) (cunoaștem păcatul și devenim conștienți de el numai după ce e dată legea împotriva lui). Astfel e alungată neștiința și păcătosul nu mai are putința de a se dezvinovăți. Astfel, acceptăm faptul că nu lepădarea în sine este actul care aduce pedeapsa, ci încălcarea unei porunci date de Domnul Hristos și care a fost rânduită să aibă urmări veșnice (Matei 25, 41-46). Nerespectarea poruncilor are urmările cuvenite. Pentru păzirea acestor porunci, pe care nesocotindu-le cineva are de suferit veșnic despărțirea de Dumnezeu, mii și mii de oameni și-au sacrificat viața din iubire fierbinte pentru Hristos. Toți aceștia sunt cetele de martiri și de mărturisitori ai credinței noastre care, dacă Domnul n-ar fi legiuit ca urmare a lepădării osânda veșnică a iadului și despărțirea sufletului de Dumnezeu, poate nu și-ar mai fi jertfit viața. Dar din dragoste pentru El, chiar dacă lepădarea n-ar fi adus după sine osânda iadului, de El tot nu s-ar fi lepădat.
Să vedem acum ce-a rânduit Domnul în legătură cu tema peceții, care sunt urmările pe care le vom suporta, nesocotindu-I poruncile și de ce le vom suporta. Domnul nostru Hristos a spus că oricine se va lepăda de El va merge în iad și va fi pedepsit. Unora poate li se va părea că e aspru pentru o simplă discuție în care ne lepădăm de El să suportăm în consecință caznele veșnice. De aceea îi îndemnau unii pe mucenici ca să evite martiriul, să se lepede de Iisus în afară, dar înlăuntrul lor să creadă în El. Mucenicii însă le-au răspuns că sunt mai răi decât prigonitorii lor, pentru că aceia îi lipseau de viața aceasta trecătoare, pe când aceștia încearcă să-i lipsească de viața cea veșnică. Domnul a prezis acum 2000 de ani că va veni cineva care va impune un sistem mondial de negoț la care, ca să participe cineva, va trebui să aibă un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Domnul a lăsat pentru motive pe care le cunoaște prea înțeleapta Lui Judecată ca: “Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, și se va chinui în foc și pucioasă, înaintea sfinților îngeri și a Mielului. Și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei” (Apocalipsa 14, 9-11). Ne explică, așadar, în Scriptură foarte limpede că, dacă ne învoim cu acest sistem și ne lăsăm însemnați, urmarea acestui consimțământ va fi pedeapsa veșnică a iadului. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Parintele Iustin Parvu despre adevar si comunicare | camiann | Generalitati | 1 | 03.02.2009 16:04:04 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
PR. IUSTIN PARVU SI ARSENIE PAPACIOC | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 05.06.2008 18:11:07 |
|