Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 09:37:28
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
M-am gandit mult la aceasta.Poate a stiut ce se va intampola.

cum adica poate a stiut ?! acestia este foarte clar ca stiu ...
.Daca esti constant si perseverent in credinta chiar daca ti se intampla ceva rau are grija Dumnezeu si sfintii la care te rogi sa te apere si sa te acopere.

CUM ?????????? Daca ti-a spus dinainte ce va urma

Asadar,educa-ti copilul in frica de Dumnezeu si gandeste pozitiv.

..da asta ma straduiesc sa fac intradevar, pentru ceea ce mi-a spus ca va face fiica mea este legat de un pacat foarte foarte mare!!!

Doamne ajuta!
Doamne miluieste-ma dupa mare mila Ta! ca sa citez un forumist/a
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 10:48:40
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Doamne miluieste-ma dupa mare mila Ta! ca sa citez un forumist/a
Eu nu înțeleg ce vrei sa spui.De obicei sunt o persoana sincera si nu-mi dau cu parerea numai sa ma aflu în treaba.Sunt convinsa ca țiganii stiau ce va fi pe 22 decembrie 89 la asta m-am referit !!! Deci nu a fost nimic paranormal.
SA NU CREZI IN GHICITORII !! Acum sper ca a fost mai clar mesajul meu.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:23:02
clementia's Avatar
Senior Member

Implicit iertare

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Eu nu înțeleg ce vrei sa spui.De obicei sunt o persoana sincera si nu-mi dau cu parerea numai sa ma aflu în treaba.Sunt convinsa ca țiganii stiau ce va fi pe 22 decembrie 89 la asta m-am referit !!! Deci nu a fost nimic paranormal.
SA NU CREZI IN GHICITORII !! Acum sper ca a fost mai clar mesajul meu.
Nicidecum nu am vrut sa te supar , Iar cuvintele de rugaciune au fost pentru ca sa ma ierte Dumnezeu pentru (insistentele) necredinta mea !
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:25:50
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Nicidecum nu am vrut sa te supar , Iar cuvintele de rugaciune au fost pentru ca sa ma ierte Dumnezeu pentru (insistentele) necredinta mea !
Clementia,nu te supara ca iti spun,dar esti prea slaba: acesta a fost un test numai,din care s-a vazut ca orice pala de vant te inconvoaie.Ai mai multa incredere in Dumnezeu si inima ta si o sa vezi ca o sa-ti mearga bine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:59:39
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Intodeauna cand faci o fapta buna vine vrajmasul sa ta sminteasca pentru a o anula si iti da tot felul de idei ciudate pentru a te face sa renunti si sa-i faci voia lui.
Crezi ca un copil nascut de tine daca este voia luiDumnezeu sa nu fie bun nu va fi. Dar, felul cum educi un copil este hotarator iar ereditatea chiar daca nu este pozitiva se diminueaza daca il cresti cu frica de Dumnezeu.
Oricate pareri ai asculta pana la urma hotararea finala iti apartine.Ar fi bine sa mergeti impreuna la Sfantul Maslu (tu si copilul).
Roaga-te cu mare credinta sa te lumineze Dumnezeu sa faci ce este mai bine pentru mantuirea ta.Daca ecesta iti este numele ma voi ruga dupa puterea mea si pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 09:52:32
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Ideea e ca se poate ca astea de le auzim sa ne comportam noi asa fel fara sa ne dam seama incat sa se intample asa.
Sau sa fie planuri ale dracilor cu noi.
Dar Dumnezeu are si el planul sau de mantuire cu noi.
Oricum a crede in soarta este pacat si zice Sfantul Ioan Gura de Aur:
"Daca crezi in soarta de ce mai mergi la biserica"?
Pai Domnul nostru Iisus Hristos tocmai de aia a venit ca sa strice toate sforariile dracilor si puterea lor asupra noastra care se intretine prin pacat.
Iar cu faptul ca ati adoptat o fetita normal ca bine-place lui Dumnezeu.

Eu am avut la vise "profetice" de nu mai tine minte da niciunul nu prea s-a intamplat.
:)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:14:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Eu nu pot pricepe ceva: de ce au nevoie oamenii de atatea certitudini?
Atata vreme cat ai facut ce ai facut din suflet,crezi ca i-ar displace lui Dumnezeu?Sau crezi ca anumite lucruri iti sunt date intamplator?
Ce importanta are ce ti-a spus pustiul acela...atat de putina incredere ai in Dumnezeu si sufletul tau?Crezi ca un strain iti va da mai bune raspunsuri decat vei gasi chiar in inima ta?
Mergi inainte si bucura-te de copila pe care o ai si indiferent de ce va fi scris,va avea Dumnezeu grija sa le aranjeze pe toate cum trebuie.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:29:54
clementia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul

"Ce importanta are ce ti-a spus pustiul acela...atat de putina incredere ai in Dumnezeu "
...cred ca necredinta se cheama

si sufletul tau?"Crezi ca un strain iti va da mai bune raspunsuri decat vei gasi chiar in inima ta?"
... sunt la unul din momentele in care incerc sa ma apropii mai mult de Dumnezeu si am nevoie de intariri.

"Mergi inainte si bucura-te de copila pe care o ai si indiferent de ce va fi scris,"

...scris = soarta DECI NU AM VOIE SA CRED IN SOARTA asta e...sau asta inteleg pentru ca ea vine de la necuratul ,iar eu trebuie doar sa ma ostenesc sa merg pe calea Domnului ca sa ma abat de la asa zisa soarta...

Iertati-ma si nu va suparati pe mine , ma lupt puternic sa ies la suprafata!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:31:03
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iertati-ma si nu va suparati pe mine , ma lupt puternic sa ies la suprafata!
Dar nici nu se pune problema de suparare,au fost niste sfaturi prietenesti,crede-ma.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica Daniil Sihastrul a luat foc andra_v Generalitati 3 17.12.2012 14:26:19
Rugaciune pentru un suflet de copil.... silvia55 Umanitare 15 28.12.2010 22:15:10
Am fost luat de prost Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 44 09.07.2010 21:47:42
Inaltati o rugaciune pt un suflet de copil alinutza109 Umanitare 59 19.03.2010 22:29:27
De luat aminte Laurentiu Generalitati 10 12.06.2007 23:13:15