Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 11:23:02
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit iertare

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Eu nu înțeleg ce vrei sa spui.De obicei sunt o persoana sincera si nu-mi dau cu parerea numai sa ma aflu în treaba.Sunt convinsa ca țiganii stiau ce va fi pe 22 decembrie 89 la asta m-am referit !!! Deci nu a fost nimic paranormal.
SA NU CREZI IN GHICITORII !! Acum sper ca a fost mai clar mesajul meu.
Nicidecum nu am vrut sa te supar , Iar cuvintele de rugaciune au fost pentru ca sa ma ierte Dumnezeu pentru (insistentele) necredinta mea !
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:25:50
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Nicidecum nu am vrut sa te supar , Iar cuvintele de rugaciune au fost pentru ca sa ma ierte Dumnezeu pentru (insistentele) necredinta mea !
Clementia,nu te supara ca iti spun,dar esti prea slaba: acesta a fost un test numai,din care s-a vazut ca orice pala de vant te inconvoaie.Ai mai multa incredere in Dumnezeu si inima ta si o sa vezi ca o sa-ti mearga bine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:59:39
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Intodeauna cand faci o fapta buna vine vrajmasul sa ta sminteasca pentru a o anula si iti da tot felul de idei ciudate pentru a te face sa renunti si sa-i faci voia lui.
Crezi ca un copil nascut de tine daca este voia luiDumnezeu sa nu fie bun nu va fi. Dar, felul cum educi un copil este hotarator iar ereditatea chiar daca nu este pozitiva se diminueaza daca il cresti cu frica de Dumnezeu.
Oricate pareri ai asculta pana la urma hotararea finala iti apartine.Ar fi bine sa mergeti impreuna la Sfantul Maslu (tu si copilul).
Roaga-te cu mare credinta sa te lumineze Dumnezeu sa faci ce este mai bine pentru mantuirea ta.Daca ecesta iti este numele ma voi ruga dupa puterea mea si pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 18:46:54
Crestin_Simona
Guest

Implicit Pentru Clementina:

Cristiboss56 ti-a recomandat curatenia gandurilor prin multa rugaciune.
Sia te-a sfatuit ca sa nu mai pomenesti numele potrivnicului, ci doar citand din Sf parinti, caci noi suntem asa de vulnerabili si nu ne putem compara cu Sf lor.
Iar dorinastoica14 a subliniat magistral: ,,Intodeauna cand faci o fapta buna vine vrajmasul sa ta sminteasca pentru a o anula si iti da tot felul de idei ciudate pentru a te face sa renunti si sa-i faci voia lui.''

,,DACA DUMNEZEU ESTE CU MINE, CINE ESTE IMPOTRIVA MEA?''
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 20:43:36
Crestin_Simona
Guest

Implicit Tot pentru Clementia

Pana una alta sti ce?
2 sau 3 zile ia fa bine si bea un ceai de lavanda (caci toate cate le-a lasat Dumnezeu pe pamant sunt bune foarte).
Este foarte bun in anxietate, stari de tensiune psihica,neliniste si chiar poate imbunatati calitatea somnului.
Eu una nu sunt bautoare de ceaiuri, dar si eu am baut saptamana asta un ceai caci oameni suntem in definitiv.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2009, 14:48:20
Crestin_Simona
Guest

Implicit Clementia...

Mi s-a parut ca esti epuizata si mi-am zis ca un ceai bun nu are cum sa-ti strice.
Iarta-ma daca am sarit calul, dar sa sti ca nu a fost intentionat.
Cand planeaza ceva rau asupra celor apropiati tie, mai ales asupra copiilor, reactiile de parintilor sunt de ingrijorare si ar fi nefiresc sa nu fie asa.
Sper sa mai aud vesti de la tine.
Vesti bune!
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica Daniil Sihastrul a luat foc andra_v Generalitati 3 17.12.2012 14:26:19
Rugaciune pentru un suflet de copil.... silvia55 Umanitare 15 28.12.2010 22:15:10
Am fost luat de prost Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 44 09.07.2010 21:47:42
Inaltati o rugaciune pt un suflet de copil alinutza109 Umanitare 59 19.03.2010 22:29:27
De luat aminte Laurentiu Generalitati 10 12.06.2007 23:13:15