![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luând la cunoștință toate aceste lucruri din Sfânta Scriptură, conștiința mea îmi spune că nu aș fi fost mântuit rămânând în continuare în Biserica Ortodoxă. Prea multe lucruri neconforme Scripturii m-ar fi acuzat continuu că nu sunt în grația lui Dumnezeu. Pentru ortodocșii care nu au luat la cunoștință aceste lucruri din varii motive (neavând Scriptură, încrezându-se sincer doar în duhovnic, ori conjucturi istorice nefavorabile), posibil să nu constituie o problemă. Dumnezeu cred că le-a primit închinarea, toată responsabilitatea va cădea asupra părinților lor spirituali. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusseptimus;187330]1. S-a mai pus această întrebare
2. Eu m-am îndreptat spre cultul adventist de ziua a șaptea, în urma studiului Bibliei. QUOTE] uite, am si eu o curiozitate, scrie in Sfanta Scriptura adventist de ziua a șaptea? adica nu-mi vine sa cred ca citind Sfanta Scriptura ai ales singur sa devii adventist. parerea mea umila, este ca cititnd singur Sfanta Scriptura ai fi avut de ales intre a fi sau nu ortodox. cred ca ai fost "ajutat" sa intelegi Sfanta Scriptura de la un adventist. e doar o parere personala ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok, m-ati intrebat, am raspuns la topic. Nu mai am ce spune. Adaug doar ca nu au venit penticostalii la mine, ci m-am dus eu la ei. [vad ca ii confundati foarte des cu altii care bat din usa in usa]
P.S. Andrusca, multe tari sunt musulmane, hinduse, comuniste...Lumea e crestina...pfff... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 03.12.2009 at 15:40:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca ati gasit in alta parte ceea ce ati cautat , de ce sunteti totusi aici, pe un site ortodox ? Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pace ! De ce nu am fi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Deci practic in Romania nu are niciun rost prozelitismul, corect???? pentru ca noi, dupa cum deja stii suntem crestini, ne vedem de treaba noastra...atata doar, daca nu cumva voi ati avea un interes in a-i vedea numai pe cei cazuti, in timp ce credinciosii ortodocsi induhovniciti sunt doar o cantitate neglijabila ( in opinia ta)!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cand ai in casa o floare de plastic, iti este de ajuns faptul ca ai cumparat-o. Insa, cand ai in casa o floare adevarata, e nevoie sa o uzi, sa o ingrijesti, nu e de ajuns ca ai cumparat-o. Ce vreau sa spun prin asta? Ca pentru neoprotestanti e de ajuns sa crezi, ca sa te mantuiesti (caci din punct de vedere dogmatic, natura umana la ei e distrusa de pacat, de aceea nu poate fi sfintita, ci doar declarata sfanta). Pentru ortodocsi e nevoie de mai mult. Sta in alegerea fiecaruia dintre noi cum sa-si imbodobeasca locul in care vietuieste: cu flori din plastic sau cu unele naturale. Sincer, prefer naturaletea, nu artificialitatea. Cat despre marturiile unora care au fost ortodocsi si au trecut la o alta confesiune, ca la mai multa viata, sunt satul. Ele nu vin decat de la niste persoane care nu au cunoscut deloc frumusetea si bogatia Ortodoxiei. Cel ce a cunoscut-o nu se mai satura de ea, in consecinta nu se poate desparti niciodata de ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=anaana71;187513]
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema cu adventistii (cu toti np in general) nu sta in tinerea zilei de simbata (sau Duminica) ca zi de odihna ci in devierea masiva de la invataturile apostolice, ceva elaborat de intemeietorul denominatiei np respective si pe care altii, le urmeaza spre pierzarea lor. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tricesimusquintus , cum ati ajuns voi conectati sau legati la ziua de odihna a lui Dumnezeu?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|