![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca cei care se declara atei si intra si scriu pe un forum ortodox nu sunt complet fara credinta; poate ca nici ei nu stiu, dar cauta raspunsuri pe care nu le au, altfel de ce si-ar pierde vremea de la "inaltimea" gandurilor lor "lucide" cu scrisul si cititul aici? Pentru ca aici gasesc ceva ce vor sa afle si le e si lor frica sa recunoasca.
Cat despre cei care intra in polemici cu ei...e alegerea fiecaruia in parte si nu cred ca din asta se va sminti cineva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista atei 100% Sunt oameni care se impotrivesc regulilor crestine dar asta nu inseamna ca sunt neaparat atei Ateul este cel care nu crede in Dumnezeu ca exista Iar cel care nu-l place pe dumnezeu si nu-lasculta nu este neaparat ateu ci doar un pacatos
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb cum te-ai comporta cu fiul sau fiica ce ti-ar marturisi ca sint atei. Cum spune cartea, sau inima? |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca vor sa gaseasca argumente plauzibile insa nu cred ca usor isi vor schimba opiniile ci in timp daca vor avea inima deschisa va lucra Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule topcat, esti amabil sa-mi spui ce meserie si ce studii ai ? Poate ca raspunzindu-mi vom face o discutie serioasa si constructiva . De ce te intreb asa ceva , pt. ca si dumneata te-ai legat de profesia mea si atunci reactionez oarecum in oglinda. Si in alta ordine de idei, daca cineva iti dovedeste ca exista D.zeu , viu, adevarat si cu toate celelalte calitati , ai crede ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca refuzai dialogul cu micimea mea. Oricum, de meseria mea e greu sa te legi :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum am intrat pe profilul tau si am citit ca esti.. ortodox.
Din postarile tale eu eram sigura ca esti ateu (unul mai moderat, sigur)! Nu veau sa o iei ca pe un atac/jignire.. departe de mine asa ceva. Ce vreau sa spun este ca ne cunoastem din ceea ce scriem. Zaharia nu a scris nimic care sa fie in afara invataturii bisericii (macar din cat cunosc eu, din cat pot sa inteleg). Viata este dincolo.. ce este gresit in asta? "Iubiților, vă îndemn ca pe niște străini ce sunteți și călători aici pe pământ, să vă feriți de poftele cele trupești care se războiesc împotriva sufletului. " (I Epistola a Sf. Ap. Petru) |
|
||||
|
||||
![]()
M-as bucura daca sunt pentru dialog, dar constat ca sunt numai in contradictoriu, ei sunt in incercarea de a ne "salva " pe noi parca suntem niste pierduti. Ma cutremura forma ideologica a unor discutii fara finalitate.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? | flying | Generalitati | 21 | 11.04.2010 23:23:37 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|