Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2010, 17:05:21
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Acest forum e destinat, cred, celor ce vor sa întâlneasca alti credinciosi dar tot mai multi atei vin si prezinta aceleasi idei binecunoscute.

Nu credeti ca a devenit stresanta aceasta prezenta?
In alte subiecte nu sunt de acord cu tine, dar aici iti impartasesc reticenta. Ar trebui sa ne raspunda admin-ul forumului ce si-a propus : forumul sa fie pentru discutii intre crestini ortodocsi (asa cum se numeste de fapt si cum multi cred la inceput) sau pentru discutii intre orice fel de persoane despre credinta. Insa e absurda o discutie intre un credincios si un ateu despre credinta. S-a vazut in multe topicuri unde s-a ajuns...Putem vorbi intre noi despre fotbal, masini, vremea de afara etc dar nu despre credinta...ca n-avem ce. E un nonsens.

Evident, o sa sara multi user-i ca asta-i habotnicie, autolimitare etc. Sunt mai sus argumente foarte "dragalase" prin care se confunda iubirea cu noul concept necrestin de toleranta. Putini inteleg ca daca tu nu-ti aperi casa, n-are cine s-o faca.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2010, 18:23:11
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
In alte subiecte nu sunt de acord cu tine, dar aici iti impartasesc reticenta. Ar trebui sa ne raspunda admin-ul forumului ce si-a propus : forumul sa fie pentru discutii intre crestini ortodocsi (asa cum se numeste de fapt si cum multi cred la inceput) sau pentru discutii intre orice fel de persoane despre credinta. Insa e absurda o discutie intre un credincios si un ateu despre credinta. S-a vazut in multe topicuri unde s-a ajuns...Putem vorbi intre noi despre fotbal, masini, vremea de afara etc dar nu despre credinta...ca n-avem ce. E un nonsens.

Evident, o sa sara multi user-i ca asta-i habotnicie, autolimitare etc. Sunt mai sus argumente foarte "dragalase" prin care se confunda iubirea cu noul concept necrestin de toleranta. Putini inteleg ca daca tu nu-ti aperi casa, n-are cine s-o faca.
Intr-adevar, ceea ce marchezi tu acum (si eu am ceiasi observatie si parere)adica discordanta dintre numele siteului si practica propriuzisa tolerata de administrator prin care se accepta postarea parerilor ,, altor religionari" confirma realitatea ca inafara de nonsensul propriu-zis al circumstantei permite vehicularea invataturilor dintre cele mai contrare ortodoxiei facind astfel un deserviciu clar dogmaticii si cultului practic ortodox dar mai ales uzerilor neofiti inca neiradacinati in dreapta invatatura . Eu insumi am semnalat aceasta administratorului dar spre surprinderea mea , ca si acum probabil, reactia lui a fost exact contrara .

In concluzie , ce legatura are un siteu declarat ca fiind ortodox cu ceilalti ,, religionari" si ce interese slujeste defapt el ?? Este un siteu de promovare si sustinere a ortodoxiei sau sub masca ortodoxiei se slujeste altceva ?

Este cineva in stare sa dea un raspuns solid, valabil si coerent ?
Reply With Quote
Vechi 09.03.2010, 19:58:49
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Intr-adevar, ceea ce marchezi tu acum (si eu am ceiasi observatie si parere)adica discordanta dintre numele siteului si practica propriuzisa tolerata de administrator prin care se accepta postarea parerilor ,, altor religionari" confirma realitatea ca inafara de nonsensul propriu-zis al circumstantei permite vehicularea invataturilor dintre cele mai contrare ortodoxiei facind astfel un deserviciu clar dogmaticii si cultului practic ortodox dar mai ales uzerilor neofiti inca neiradacinati in dreapta invatatura . Eu insumi am semnalat aceasta administratorului dar spre surprinderea mea , ca si acum probabil, reactia lui a fost exact contrara .

In concluzie , ce legatura are un siteu declarat ca fiind ortodox cu ceilalti ,, religionari" si ce interese slujeste defapt el ?? Este un siteu de promovare si sustinere a ortodoxiei sau sub masca ortodoxiei se slujeste altceva ?

Este cineva in stare sa dea un raspuns solid, valabil si coerent ?
Administratorul a procedat corect,..in vreme ce tu nu ai inteles nimic din rostul acestui forum de discutii.Tu vrei sa pari "inradacinat in dreapta credinta(?),dar esti departe de invataturile lui Iisus.In fata cui vrei sa promovezi ortodoxia,..in fata ortodocsilor sau a celor care au altor convingeri?Eu cred ca atunci cand ai sa ai argumente solide,..altele decat mult vehiculatele si contestatele hotarari ale sinoadelor egumenice,..atunci vei convinge pe necredinciosi(!) de adevarurile tale.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 12:12:03
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Administratorul a procedat corect,..in vreme ce tu nu ai inteles nimic din rostul acestui forum de discutii.Tu vrei sa pari "inradacinat in dreapta credinta(?),dar esti departe de invataturile lui Iisus.In fata cui vrei sa promovezi ortodoxia,..in fata ortodocsilor sau a celor care au altor convingeri?Eu cred ca atunci cand ai sa ai argumente solide,..altele decat mult vehiculatele si contestatele hotarari ale sinoadelor egumenice,..atunci vei convinge pe necredinciosi(!) de adevarurile tale.
Ce promovare, mai frate? Cine ti-a zis tie ca forumul asta promoveaza ceva pentru cineva? Te contrazici singur, mai sus ai zis "forum de discutii" si apoi ai inceput cu promovarea...Una-i un forum de discutii, alta-i "promovarea ortodoxiei".
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 12:59:38
almaris
Guest

Implicit

Dragi atei, va rugam frumos sa nu mai perturbati discutiile dintre sfintii de pe acest forum. Este valabil si pentru toti ereticii, sectarii si altii care vor sa sminteasca populatia drept credincioasa a natiunii romane.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:44:07
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Dragi atei, va rugam frumos sa nu mai perturbati discutiile dintre sfintii de pe acest forum. Este valabil si pentru toti ereticii, sectarii si altii care vor sa sminteasca populatia drept credincioasa a natiunii romane.
Sper ca a fost o gluma ce ai scris aici.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 14:42:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Sper ca a fost o gluma ce ai scris aici.
Normal ca a fost o gluma, pe un forum ortodox este o gluma ca aici ereticii si ateii fac echipa buna, avand scopuri comune.

Pe un forum protestant, ateii ar fi fost luati in suturi de fratii lor de echipa de aici..
Reply With Quote
Vechi 10.03.2010, 13:29:46
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Implicit

Pe mine ateii nu ma deranjeaza...mie mi se pare ateii ca sunt niste oameni care vor sa fie convinsi ca exista Dumnezeu....sau uneori ei vor sa ne convinga ca nu exista,au multe intrebari care nu pot sa le accepte...la fel mi se intampla si mie ,de multe ori mi-am pus intrebarea in mintea mea "exista Dumnezeu?"...poate ca vrajmasul imi spune "nu exista",dar eu ma uit asa in sus "Doamne alunga-mi gandul acesta" si apoi zambesc,caci nu are cum sa nu existe...nu am nimic de pierdut sa cred....e mangaierea mea....e scaparea mea...
am citit de multe ori multe subiecte in care ateul cauta raspunsuri logice aici pe forum....mi-a placut de multe ori raspunsurile crestinilor nostrii ceeea ce pe mine m-au incalzit la suflet...
ma intrebam daca exista aici pe forum si femei care nu cred ca exista Dumnezeu...
sau as vrea sa mai stiu daca un ateu...atunci cand ii este rau,cand e bolnav sau e in orice situatie mai dificila ..daca a spus macar o data asa din instinct "off Doamne".....ptr ca eu asa in sufletul meu eu cred ca nici un ateu nu e cu adevarat ateu....de aceea el vine aici pe forum...Il cauta....si normal ca Iisus nu e palpabil, dar ateul cauta raspunsuri(e un fel de Toma necredinciosul)dar totusi ar vrea sa creada....asa ca sa ii primim si pe ei ca nu se stie niciodata...cum li se incalzeste inima ...care ei de fapt o au calda, dar nu stie sa imprastie caldura...sa le dea si la ceilati in nevoi si durere, linistea sufleteasca acea caldura ,ca exista o mangaiere atunci cand nu mai exista nici o solutie....Iisus Hristos.
Vechi 10.03.2010, 21:00:12
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
Ce promovare, mai frate? Cine ti-a zis tie ca forumul asta promoveaza ceva pentru cineva? Te contrazici singur, mai sus ai zis "forum de discutii" si apoi ai inceput cu promovarea...Una-i un forum de discutii, alta-i "promovarea ortodoxiei".
Inseamna ca nu ai inteles cui am raspuns.Celui care sustine ca acest forum e doar pentru promovarea ortodoxiei..iar eu am sustinut ce aici putem schimba opinii.Contradictia naste progresul...nu?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? flying Generalitati 21 11.04.2010 23:23:37
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56
Prezenta catolicilor pe Forum PadreCory Biserica Romano-Catolica 71 29.04.2008 17:24:37