![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/diverse/canonizare-intarziata-118609.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu prea as crede. Mai degraba, Dumnezeu lucreaza minunile, potrivit cu fiecare perioada din istoria omenirii si a mantuirii. Sunt exemple in Sfanta Scriptura cand minunea a fost o urmare a unei credinte profunde. Avem insa si exemple cand mobilul minunii il constituie necredinta. Prin minuni, Dumnezeu nu isi etaleaza atotputernicia, ci raspunde in primul rand unor rugaciuni si unor nevoi concrete. Aceste nevoi sunt cu precadere spirituale dar si trupesti. Minunile nu trebuie vazute ca provocari la adresa lumii stiintifice actuale. O minune neexplicata din punct de vedere stiintific, nu face stiinta mai putin importanta si nici nu ii stirbeste din autoritate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
As crede mai degraba ca acei oameni halucinau mai liber. Acum trebuie sa vii cu dovezi si uite asa D-zeu e in agonie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
totusi cateva intrebari:de ce ce exista universul,de ce exista omul,de ce exista fizica,matematica,chimia;au aceste intrebari,raspuns numai din prisma de vedere a omului?io,nu cred.ce cred io:dumnezeu,creatorul a ceea ce se vede din ceea ce nu se vede.
|
|||
|
|||
|
Întrebare grea și eu mi-am pus-o. Acum spontan mi-a venit în minte o explicație, așa cum omul când are un talant trebuie să-l valorifice la maxim, așa și Dumnezeu, dacă putea crea lumea, trebuia s-o creeze, puterea Lui nu trebuia să lâncezească, ci să se manifeste, să fie utilă. E rău să ai un potențial și să nu-l folosești, iar Dumnezeu nu putea face lucruri greșite, incorecte, pentru că e perfect.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apropo, Dumnezeu se scrie cu majusculă |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
si aprepo,stiu cum se pronunta,cum se scrie cu pix,creion,stilou dar nu-mi cere gramatica pe pc.rar scriu cu litere mari,ma irita orice tastare in plus. daca esti suparat(a)pe mine din cauza scrierii,nu-mi mai raspunde.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Exista dumnezeu? | alexdu | Generalitati | 118 | 17.01.2011 14:02:21 |
| Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 21:11:56 |
| Dumnezeu exista | sofia_78 | Generalitati | 34 | 05.03.2010 23:57:48 |
|
|