![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
sa opresti electricitatea inseamna sa omori si oamenii. Noi functionam tot datorita electricitatii asa ca discutia e destul de simpla. Murim si gata. Nu mai facem nimic si nici eonor nu ne vede :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Principalul argument pentru precizia datei de 21 decembrie 2012 il constituie vechiul calendar mayas, potrivit caruia solstitiul de iarna din emisfera nordica al anului 2012 va marca sfarsitul unei ere de 5.126 de ani. Coroborata cu alte profetii mayase din cartile Chilam Balam - o colectie de texte pre si post-coloniale -, aceasta data este considerata ca marcand fie sfarsitul lumii si al vietii pe Pamant, fie o schimbare de constiinta la nivel global.
Nu e decat politica de a vinde, de a avea subiecte in tabloide. Un crestin nu este interesat de cand va fi sfarsitul lumii - "de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal" (Mt. 24, 36), ci de cum asteptam acest sfarsit: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului" (Mt. 25, 13). Pentru un adevarat crestin, A doua venire a lui Hristos, se poate petrece oricand, chiar si maine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. acu vad ca si ai2 a postat acelasi lucru :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am vazut in poza si ma surprinde faptul ca in Romania de astazi tu mai ai curajul de a pune cortul in locuri neamenajate si cu copiii dupa tine, uau! Un unchi de-al meu a fost atacat cu cutitul de tigani fiind in MASINA!!! cu geamurile ridicate!!! intr-o zona de camping amenajata si tu/voi aveti curajul sa stati pe coclauri inconjurati de...pinza???. Ce pot sa spun este ca ai curaj, nu gluma! Oare sotia ta nu este ingrijorata?..zic si eu...nu ma bag, banuiesc ca voi stiti mai bine. ..si culmea este ca tiganii stiau ca sunt oameni inauntru care dorm iar unchiul meu ii simtea cum forteaza geamul cu lama cutitului si a trebuit sa se hotarasca rapid ce sa faca!.. nu va mai spun ce a urmat, dar bine nu le-a fost niciunora. In alta ordine de idei, daca este sa raspundem dilemelor tale, cred ca cel mai elocvent exemplu vizual este filmul "THE ROAD" de anul trecut.... ideea centrala fiind ca vom reveni foarte repede la starea noastra normala de DEFAULT - salbaticie si ne vom vina unii pe altii dupa care, mai tirziu cind se vor epuiza toate resursele de mincare... ne vom minca, la propriu..asta cred cu siguranta. Orice forma de credinta va dispare si va prima salbaticia si jaful!..deci Doamne Fereste! Last edited by andreicozia; 01.06.2010 at 23:04:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe din procesele fizico-chimice din interiorul organismelor se bazeaza pe sarcini electrice, adica curent electric. Ca sa nu mai vorbim de legaturile chimice ale substantelor, starea metalelor , etc. Nu cred ca va mai exista universul asa cum il stim, in cazul in care dispare interactiunea electromagnetica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu? Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor? Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.
|
|||
|
|||
![]()
...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana... ...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna... ...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?... ...Si or mai fi si altele utile ?!... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|