Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 20:33:21
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Aluzia la "mintile simple" pare destul de hilara. No offence! Eu nu vorbesc de sfarsitul lumii si nici de venirea Lui Dumnezeu in ipoteza de mai sus, ci la situatia in care pur si simplu legile care permiteau energiei electrice sa aiba loc, nu mai sunt valabile! Imi imaginez ca ai citit despre astfel de situatii sau macar ai vazut filme SF in care pentru o perioada de timp, automobilul se opreste pur si simplu, fara nici o explicatie in afara aceleia ca nu mai are curent. Daca "aurora boreala" ar colinda in voie peste intreg pamantul, presupun ca intelegi efectul. Sfarsitul lumii, daca ar veni, s-ar datora panicii si luptei pentru supravietuire in astfel de conditii, nu calamitatilor naturale (potop, cutremur, meteoriti, etc)
Stii ce e trist? Noe a existat dar nu l-a inteles nimeni. Babilonul a existat, dar n-a inteles nimeni ca nu te poti lua la intrecere cu Dumnezeu. Toate legile sunt ale Lui. Daca El vrea sa traga heblu, il trage si gata. Ce-ai sa faci? O sa arunci cu bolovani in El?
Si Noe si Babilonul sunt mituri inventate deasemenea de niste minti simple.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! luminitapreda Despre Sfanta Scriptura 38 22.08.2013 21:20:05
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! Ioan_Ciobota Generalitati 11 30.11.2009 19:37:17
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... Aionut Generalitati 12 10.11.2009 20:44:47
ceva totusi se intampla dupa moarte remember Generalitati 5 20.09.2009 21:50:26