![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa ca va fi o lupta permanenta cu ispitele. Dar cumva trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa schimb ceva la mine, in bine. Poate nu m-as mai impotmoli asa in gandire...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ideea este ca ma straduiesc din rasputeri sa fie bine si sa fac bine. Poate suna amuzant, dar dorintele mele marunte raman aceleasi. Pana acum, n-am facut decat sa cad in cealalta extrema si sa ma consolez cu un 'asta e' si cam atat... speranta mai am desi mereu imi insuflu convingerea ca 'n-are cum', e imposibil... si culmea, cam asa se intampla... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Speranta moare ultima...si noi odata cu ea.
Asa ca nu v-o pierdeti! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai da. De multe ori mi se pare totul in zadar. Alteori e total opus. Si sunt dati in care iar ma impotmolesc in aceleasi si aceleasi chestii pe care eu mi le doresc si vreau sa le fac din tot sufletul. Acolo, cad in putina cu tristete si ma duc la culcare cu un 'asta e'. Nu scap de teama asta si de prostia asta de autocompatimire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci, Doamne ajuta! Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|