![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Anca: Adevarul este unul singur, problema este ca noi vedem adevarul din diferite perspective, unii mai din umbra, unii mai dintr-o parte, altii dintr-alta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare o indrazneala fara seaman, ca cineva sa sadeasca dubiu privind corectitudinea scrierilor Sfintilor Parinti ai Bisericii, spunand ca au facut greseli, si ca in general si Sfintii au gresit. Trebuie sa fii indiferent, ca sa treci cu vederea sau chiar sa accepti asemena afirmatie si altele asemanatoare. |
|
||||
|
||||
![]()
,, 4. Tu ai poruncit ca poruncile Tale sa fie pazite foarte.
5. O, de s-ar indrepta caile mele,ca sa pazesc poruncile tale! 6.ATUNCI NU MA VOI RUSINA CIND VOI CAUTA SPRE TOATE PORUNCILE TALE." ! Ps. 118/ 4;5;6. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi ca vorbeam de tine? Nu vorbeam de tine, este altcineva care se baga in toate discutiile vulgare si le vulgarizeaza si mai mult.. Dar nu l-am numit in speranta ca se va simti singur (probabil nu e cazul ). Nu Noesisaa, nu ma refer la ce ai spus tu despre intrebarile duhovnicului. Dar pt ca tot veni vorba.. nu mi se pare normal sa judecati duhovnicul pt intrebarile care le pune. Traim astazi (sloganul unora), multe lucruri par normale, sunt chiar invatate la scoala! Sa nu intrebe si sa ne dea voie sa ne impartasim cu pacatele morman? Si daca intreaba.. tot noi ne adaugam pacate gandind ca are el mintea murdara?? (vezi insinuarile Mirelei!) Last edited by anna21; 23.01.2010 at 21:36:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In baza acestei logici, cineva care locuieste mai aproape de o biserica ortodoxa este mai induhovnicit decat unul care sta la departare si vine cu tramvaiul.. (Scuzati-ma, mi se pare chiar amuzant..) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre judecarea duhovnicului...eu nu l-am judecat, am dat doar un exemplu de intrebari, din indreptar, care pot duce in directii nedorite. Sunt lucruri pe care e bine sa le tii la un minim posibil. De fier sa fii si daca e vreo femeie (sau barbat) mai vorbareata si impudica care nu se jeneaza sa dea tot felul de detalii, sau care chiar da detaliile astea crezand isi face un bine ca se elibereaza de pacate, si tot poti sa iti strici linistea sufleteasca, vezi ce a spus Fani. Din nou, nu am spus ca are mintea murdara, sau mai stiu eu ce, doar ca exista un pericol nedorit cand se intra in prea mare detaliu in anumite probleme, si de fapt in toate problemele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce rugaciune spunem pt servici nou? | Mirela0110 | Generalitati | 7 | 21.11.2011 15:35:25 |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
De ce ne temem sa-I spunem numele ? | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 17 | 27.02.2011 12:56:05 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
|